Explozie la un apartament din Resita in vinerea neagra- Un barbat grav ranit VIDEO

În jurul orei 16:20 s-a produs o explozie din cauza acumulării de gaz într-un apartament pe Al. Narcisei din Reşita. Intervin forţe din cadrul Detașamentului de Pompieri Reşita, SAJ şi furnizorii de gaz şi energie electrică. În urma exploziei, o persoană a fost rănită. Victima, conştientă, a fost preluată de un echipaj SAJ şi transportată la spital.

Conform informaţiilor primite de la UPU, victima prezintă arsuri de gradul 2 și 3 pe 70% din suprafaţa corpului.

Explozia a avut loc într-un apartament situat la etajul 3 al unui imobil de locuinţe de pe Aleea Narcisei, într-o zonă de aglomeraţie urbană unde se afla şi un loc de joacă pentru copii. Deflagraţia l-a surprins pe proprietarul apartamentului, provocându-i leziuni de gradul 2 şi 3 pe 70 la sută din suprafața corpului. În momentul exploziei, în apartament se afla şi soţia acestuia care a scăpat nevătămată. Din fericire, copiii acestora, doi minori, erau, în momentul exploziei, afară, în faţa blocului, la locul de joacă.Nu au fost afectate alte apartamente. La faţa locului s-au deplasat şi reprezentanţi ai Inspectoratului de Stat în Construcţii, care, în urma cercetărilor, au concluzionat că nu este afectată structura de rezistenţă a blocului.

Pompierii militari împreună cu membrii SVSU Reşita acţionează pentru degajarea elementelor de construcţie dislocate în urma exploziei şi care prezintă pericol pentru traficul pietonal.

Comentarii

comentarii