Expoziție de mărțișoare confecționate de copii la Bocșa

Dacă tot am amintit de 1 Martie, ce spuneți de mărțișoare „cu suflet de copil”? Primăria orașului Bocșa, prin primar Mirel Patriciu Pascu, Consiliul Local Bocșa, Casa Orășenească de Cultură, în parteneriat cu școlile și grădinițele din Bocșa, au fost gazdele expoziției de mărțișoare, realizate manual de elevii și preșcolarii bocșeni!

Expoziția a avut loc la sediul administrativ al Casei Orășenești de Cultură, situat pe strada 1 Decembrie 1918, nr.12 (fosta Școală Generală nr.2 – corpul B al Liceului Teoretic „Tata Oancea”).

„Mărțișoare, mărțișoare, cu un strop de soare și mult suflet de copil, pentru doamne, domnișoare, bunici, mătuși, verișoare, dar mai mult pentru…mame!!!

Mărțișoarele, confecționate manual de către preșcolarii, elevii și cadrele didactice din instituțiile de învățământ bocșene au putut fi admirate, dar și achiziționate, de pe standurile stradale expuse la sediul administrativ (provizoriu) al Casei Orășenești de Cultură din Bocșa. Expozanții s-au „întrecut” pe ei, dovedind imaginație dar și execuție de adevărați „creatori ai simbolurilor de primăvară”. Colegii lor de la școlile din oraș au venit și în calitate de „cumpărători” dovedind astfel că tinerii sunt din ce în ce mai interesați de sărbătorile și simbolurile tradiționale românești.

Comentarii

comentarii