Faci alergari pe terenul pe terenul de la Intim? Trebuie sa afli asta

Comunicat de presă privind accesul pe pista de atletism din cadrul complexului sportiv „Francisc Vastag”. Accesul celor care doresc să facă mişcare pe pista de atletism din cadrul Complexului Sportiv „Francisc Vastag”, exclusiv culoarele 1 si 2, care sunt destinate numai pentru sportivii de performanta, se face după următorul program luni- duminecă în intervalele orare 7:00 – 10:00 şi 18:30 – 21:00, cu respectarea regulilor afisate la intrarea în stadion.

CSM Resita a susţinut şi susţine sportul de masă, ca temelie pentru sportul de performanţă, dar şi ca fundament atât pentru sănătate, motiv pentru care doritorii de mişcare pot folosi pista de atletism din cadrul complexului, cu condiţia de a nu se suprapune cu programul de antrenament al sportivilor de performanţă .

Mentionam că Clubul Sportiv Municipal Resita este instituție publică in subordinea Ministerul Tineretului si Sportului, având în prezent 10 secții pe ramuri de sport, finantata din venituri extrabugetare si de la bugetul de stat avand ca obiect de activitate performanta, selectia, pregatirea , participarea la competitii interne si internationale.De asemenea aici fac pregatirea fizica si sportivii CENTRUL OLIMPIC DE PREGĂTIRE A JUNIORILOR DE BOX LA REŞIŢA si ai CENTRUL NAȚIONAL DE PREGĂTIRE A CADETILOR DE LUPTE.

În afara antrenamentelor, complexul sportiv pune la dispoziţie pista de atletism federaţiilor sportive, cluburilor şi altor structuri sportive pentru organizarea de evenimente sportive. Având în vedere obiectivul de activitate al Clubului Sportiv Municipal Resita privind susţinerea in special a sportului de performanţă, accesul public pe pista de atletism este restricţionat în momentul în care sunt evenimente şi antrenamente conform solicitărilor structurilor sportive menţionate.

Rusalin Fic

Comentarii

comentarii