Facultatea de Inginerie din Reșița a Universității Babeș-Bolyai își diversifică oferta de studii VIDEO

Facultatea de Inginerie din Reșița a Universității Babeș-Bolyai își diversifică oferta de studii începând cu anul universitar 2021 – 2022. Astfel, abolvenții de liceu pot alege o specializare nouă la nivelul ciclului de licență, Informatică aplicată în inginerie electrică. Despre această nouă specialitate, ne vorbește profesorul universitar Cristian Chioncel – prodecan al Facultății de Inginerie Resita.


Informatică aplicată în inginerie electrică este noua propunere a Centrului Universitar Babeș Bolyai din Reșița pentru absolvenții de liceu începând din toamnă. Noua specializare are la bază cerea din piața muncii și va beneficia de sprijinul cadrelor didactice de Facultatea de Matematică și Informatică din UBB. Conform conducerii facultății de inginerie de la Reșița noua specializare alături de Informatica industrială deja existentă în ofertă, urmărește consolidarea ecosistemului de tehnologie a informației la Reșița. 

Între timp studenții de la Reșița își desfășoară activitatea în sistem hibrid. Activitățile de predare se desfășoară în online, iar cele practice se pot efectua în format fizic. Vă reamintim că începând cu noul an universitar la Reșița, învățământul superior se desfășoară sub umbrela Universității Babeș-Bolyai.

Comentarii

comentarii