Fântâna în spume la Caransebeş VIDEO

Fântâna în spume la Caransebeş. Călătorii care au intrat în Municipiul Caransebeş dinspre Oţelu Roşu, au avut surpriză ca la intrarea în oraş, în zona marilor magazine ( Kaufland, Penny, Lidle ) şi a complexului comercial, să vadă în mijlocul drumului – în intersecţie, un ditamai bulgărul din…spumă.

Probabil ca nişte glumeţi au vrut să se distreze într-un mod original, aşa că, au pus un spumant puternic în fântână arteziană din sensul giratoriu. Spectacolul a durat doar vreo oră, fiindcă agenţii de la poliţia locală, au văzut pe camerele de supraveghere ce se întâmplă și au anunţat evenimentul.

Localnicii spun că asta-i mana tinerilor care au vrut să se distreze şi pus spumant în fântână. Este ştiut faptul că la Caransebeş exista peste 50 de fântâni decorative sau cu apă potabilă şi până acum vreo 7 – 8 ani, aproape că nu era săptămâna fără ca o fântână să nu fie ,,în spume” în oraş din cauza distracției tinerilor.

Fântâna în spume la Caransebeş. Poliţiştii vor analiza imaginile de pe camerele de supraveghere şi prinderea făptaşilor este doar o chestiune de timp

Comentarii

comentarii