Femei bete și agresive săltate de jandarmii reșițeni

Femei bete, violență, alcool, limbaj vulgar, toate astea par să facă parte dintr-un scenariu de film, dar, din păcate acestea reprezintă o situație reală petrecută în cartierul Govândari din municipiul Reșița. Aseară, în jurul orelor 22.30, dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin a fost sesizat cu privire la faptul că o femeie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, tulbură ordinea și liniștea publică.

Grupa de intervenție s-a deplasat la adresa indicată și a constatat că, o femeie în vârstă de 35 de ani, și-a agresat fizic membrii familiei, lovindu-i în repetate rânduri cu pumnii și picioarele.

În prezența jandarmilor cărășeni, aceasta, împreună cu o soră de-a sa, a continuat să manifeste un comportament violent, atât fizic, cât și verbal, fapt pt care s-a impus măsura încătușării.

La fața locului a fost solicitat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Caraș-Severin, cele două persoane au fost transportate la spital, iar în urma evaluării de către un medic specialist, s-a luat masura internării uneia dintre persoane, la secția de psihiatrie.

Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional cu amendă în cuantum de 2000 de lei

Comentarii

comentarii

One thought on “Femei bete și agresive săltate de jandarmii reșițeni

Comentariile sunt închise.