Festival BalkanFest Berzasca ultima zi – Lepa Brena cel mai nou cetățean de onoare al comunei VIDEO

Și a venit și ultima zi de festival BalkanFest la Berzasca. Ziua de Duminică a fost rezervată muzicii sârbești în exclusivitate. Mai exact – ritmurilor balcanice. Ziua a început la ora 12 când primarul Nicolae Furdui a întâmpinat-o pe celebra cântăreață sârbească Lepa Brena la sediul Primăriei Berzasca. După cuvinte de bun venit adresate delegației sârbești și schimbul de amabilități, Lepa Brena a primjit titlul de cetățean de onoare al comunei.

https://youtu.be/5OPvSVII4ns

Între timp pe faleza Dunării, numărul participanților a continua să crească imediat cu lăsarea serii. Duminică, în așteptarea celui mai intens moment al ediției: concertului artistei Lepa Brena și al trompetistului Dejan Petrovici cu formația sa de suflători. Artiștii au urcat pe scenă în aplauzele și uralele celor peste 10.000 de spectatori de pe cele două maluri ale Dunării: din România și din Serbia care nu ratează niciunul dintre show-urile incendiare oferite de trupa lui Dejan sau de Lepa Brena. Alături de ei, spectatorii prezenți la Berzasca au cântat și au dansat la unison.

https://youtu.be/6SzSkXcDLW4

Seara și festivalul s-au încheiat cu un foc de artificii deasupra Dunării. Acum, toată lumea așteaptă recidiva de anul viitor. O mare responsabilitate va cădea acum pe umerii administrației publice locale și ale primarului Furdui. Cu toate că au un an înainte, totuși timpul trece repede când e vorba de multă muncă și planuri mari.

Comentarii

comentarii