@Breaking newsAdministratie

Festivalul BalkanFest ziua a doua cu peste 10.000 de participanți la Berzasca EXCLUSIV VIDEO

Ziua a doua a Festivalului BalkanFest de pe plaja de la Berasca, a început la ora 18 cu un program Warm-Up. Între timp, în locul special amenajat s-au strâns peste 10.000 de spectatori care s-au bucurat de un program susținut de

3 Sud Est

Oana Radu

Raluka

& Proiectul Balkanic

Shondy

& Mahala Rai Banda

Andra

 Petrecerea a continuat până spre dimineață, iar pe nisipul de pe plaja Berzasca s-a dansa neîntrerupt până spre dimineață.

Numărul participanților va continua să crească Duminică, în așteptarea celui mai intens moment al ediției: concertului: Lepa Brena și Dejan Petrovici cu formația sa de suflători. Cap de afiș pentru ziua de Duminică, artiștii vin însoțiți de o întreaga comunitate din Clisură de pe cele două maluri ale Dunării: din România și din Serbia care nu ratează niciunul dintre show-urile incendiare oferite de trupa lui Dejan sau de Lepa Brena. Alături de ei, spectatorii prezenți la Berzasca ar trebui să se aștepte, la un spectacol complet, în care artiștii nu se vor limita la a fi pe scenă.

Vom reveni cu imagini din concert în cursul zilei de azi. Reporterul nostru, Adi Neagu, ajutat de Adela Neagu, a fost prezent la Berzasca în toate cele trei zile de festival unde a realizat materialele video și interviurile cu artiștii prezenți pe scenă, dar și cu organizatorii.

Comentarii

comentarii