Festivalul vânătorilor din Valea Carașului de la Greoni VIDEO

Festivalul vânătorilor din Valea Carașului. Localitatea Greoni a găzduit la acest sfârșit de săptămână „Festivalul vânătorilor din Valea Carașului”. Zeci de ortaci au răspuns prezent și au adus cu ei voie bună, trofee și carne de vânat din care au preparat fel de fel de delicii.

Festivalul vânătorilor din Valea Carașului. Vânători din întreg Banatul de munte, dar și din Alibunari sau Coștei, și-au dat întâlnire în acest sfârsit de săptămână la Greoni unde a avut loc săptămână „Festivalul vânătorilor din Valea Carașului”. Pe lângă că sunt buni vânători, participanții aau vrut să demonstreze că sunt și buni bucătari, aceștia au preparat la ceaun gulaș de mistreț sau căprior, supă de fazan sau jumeri de mistreț.
La manifestare a participat și unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți soliști de muzică populară din Banat, Nicu Novac, el însuți un împătimit al vânătorii.
Festivalul vânătorilor din Valea Carașului. Vânătorii din Caraș-Severin se gândesc deja la festivalul vânătorilor și pescarilor de anul viitor, însă nu vor să deconspire locația în care va avea loc manifestarea.

Comentarii

comentarii