Video – Fetiță rapita din fața blocului la Oravita

De 6 zile, o fetita de 3 anisori care se juca in fata blocului în care locuia împreună cu tatălș și bunica sa, a fost rapita de sub ochii bunicii care o supraveghea pe când era la joacă în parcul dintre blocuri. Din motive întemeiate, nu vom folosi nici un nume.

O masina cu 4 persoane a oprit la coltul blocului situat în Zona Gării din Oravița si in momentul in care bunica nu a fost atenta, o persoana cu gluga pe cap, s-a năpustit asupra fetiței înfășurând-o într-un pulover după care a dus-o pe sus in masina care a demarat în trombă.
Vecini nu au reusit sa mai intervina deoarece rapitori au fugit cu masina si au parasit imediat localitatea. Tatal fetitei a sesizat politia de cele intamplate si a depus si o plangere pe numele mamei minorei cu care a trait in concubinaj, banuind-o pe aceasta de rapirea fetei. Dupa mai multe verificari, Politia a dat de mama fetei care a recunoscut ca ea a fost cea care a luat minora si in momentul de fata se afla in locuinta acesteia din Sighetul Marmatiei.
Politia a deschis un dosar penal pe numele acuzatiilor insa se vade neputincioasă in solutionarea cazului- intre cei doi fosti concubini existand deja un proces pe rol la tribunal.
Totuși, în momentul de fata, Instanta de Judecata a hotarat la cine sa fie copilul pe perioada procesului- adică la tatăl fetei. Omul spune că are toate actele necesare care dovedesc ca minora ar trebui sa creasca la el pana la solutionarea cazului, ba mai mult, are acte și procese verbale de la Poliția Italiană care dovedesc ca mama fetei a practicat prostitutia si poze in care aceasta i-a pus tigara in gura fetitei la o varsa foarte frageda învățând-o să fumeze, lucruri ce-l determina sa apeleze la toate mijloacele pentru a-si aduce fetita inapoi acasa deoarece se teme pentru proasta crestere si neingrijirea de care are parte micuta in posesia mamei.
Bărbatul este convins că de fapt, adevărata miză a acestei răpiri nu este așa zisa dragoste de mamă, ci, dobândirea de către ea a unor bunuri, respectiv un autoturism BMW și câteva televizoare. Negocierea între cei doi a avut loc pe Facebook iar tatăl fetei a printat toată această discuție pe care a prezentat-o autorităților.

Comentarii

comentarii