@Ultimele NoutatiActualitateCultural

Filiala ,,Lunca Bârzavei” a Bibliotecii Județene, s-a redeschis pentru public VIDEO

Filiala ,,Lunca Bârzavei” a Bibliotecii Județene ,,Paul Iorgovici” Caraș-Severin, s-a redeschis pentru public, într-un spațiu nou, amenajat pentru a oferi pasionaților de lectură și studiu o experiență cât mai plăcută în mijlocul cărților. Prin intermediul acestei filiale, serviciile bibliotecii sunt aduse mai aproape de publicul care locuiește în cartierul Lunca Bârzavei al Municipiului Reșița.

În umă cu doi ani, în cel mai mare cartier al Reșiței, a fost închisă ultima filială a Bibliotecii județene. Însă de acum, utilizatorii Bibliotecii Paul Iorgovici, au la dispoziție o nouă și modernă filială a instituției de cultură. Noul sediu este luminos și are amenajate o serie de spații destinate mai multor categorii de vârstă. De fapt, filiala a fost gândită ca un spațiu multifuncțional, astfel încât să atragă cât mai mulți cititori, în mod special din rândul copiilor și tinerilor.

La noua filială a Bibliotecii Paul Iorgovici din Resita, puteți găsi de la beletristică, la cărți din domeniul dezvoltării personale și gastronomiei, tehnicii, istoriei sau medicinei. De asemenea, de pe rafturile bibliotecii, nu lipsesc nici cele mai noi apariții editoriale. Filiala asigură de asemenea, accesul la titluri reprezentative din literatura americana, prin intermediul Raftului american (peste 200 de volume) – o donație a Ambasadei Statelor Unite în România.

Noul sediu al bibliotecii, se află pe Str. Făgăraș în apropiere de bazinul de înot, iar programul cu publicul  este de luni pana joi in intervalul orar 08.00 – 17.00, vineri 08.00 – 16.00. Din cauza pandemiei de covid 19, interacțiunea și staționarea în bibliteca, sunt limitate la 15 minute, iar angajații bibliotecii, au luat toate măsurile pentru siguranța utilizatorilor.

Comentarii

comentarii