Final de an universitar la Resita cu festivitate de absolvire a promoției 2019 VIDEO

Finalul anului universitar aduce pentru studenții aflați în ultimul an de studiu atât emoții legate de apropierea cu pași repezi a susținerii examenelor de finalizare a studiilor, cât și bucuria datorată momentelor festive care sunt de asemenea parte a acestei frumoase etape din viață. Un nou val de tineri absolvenți ai specializărilor de licență din domeniul științelor sociale, al celor economice și tehnice, se pregătește să-și ia rămas bun de la viața de student și de la dascălii ce le-au vegheat formarea.

Astfel, în Aula Magna a Universității „Eftimie Murgu” din Reșița, acest eveniment – festivitatea de absolvire a promoțieia – fost organizat pentru prima dată pentru toate cele trei facultăți, prilejuind o sărbătoare pentru întreaga comunitate academică.

Ceremonia de absolvire din 2019, a evidențiat șefii de promoție ai celor trei facultăți din universitatea reșițeană si a fost un moment deosebit in viata absolvenților de la UEMR, alături de care s-au aflat părinți, rude, prieteni și angajatori parteneri ai universității.

Comentarii

comentarii