Flăcări de câțiva metri și un bar făcut scrum astă noapte VIDEO

foc barUn incendiu puternic a facut scrum, noaptea trecuta, un bar din Timisoara. Barul deschis in urma cu doar trei lun,i s-a facut una cu pamantul. Flacari inalte de cativa metri au cuprins localul si l-au mistuit in totalitate. Valvataia a distrus o suprafata de 200 de metri patrati in doar cateva minute.
Timisorenii care locuiesc la blocurile vecine s-au trezit din somn dupa ce au auzit o bubuitura puternica. Cand au iesit din case in miez de noapte au vazut flacarile uriase si au alertat pompierii. Militarii s-au chinuit mai bine de o ora sa stinga incendiul. Focul nu s-au extins la constructiile din jur, dar a cuprins o masina parcata chiar la intrarea in bar.
Din fericire, nimeni nu se afla in interior, asa ca nu exista victime. Pentru patron, paguba este uriasa. Proprietarul este plecat in strainatate, asa ca probabil se va intoarce de urgenta din concediu.
Pompierii urmeaza sa stabileasca cauza care a dus la producerea incendiului. Nu exclud varianta ca focul sa fi fost pus intentionat.

Comentarii

comentarii