Foc de casă la Moceriș – Un bărbat a provocat incendiul vrând să aprindă o țigare VIDEO

Foc de casă la Moceriș – Un bărbat a provocat incendiul vrând să aprindă o țigare. Un puternic incendiu a avut loc în satul Moceriș din județul Caraș Severin. Focul se pare că a pornit dintr-o cameră din mijlocul case și s-a extins cu repeziciune la întreaga construcție. Flăcările au fost așa de puternice încât au cuprins inclusiv anexele gospodăriei.

Incendiul s-a manifestat deosebit de violent fiindcă majoritatea construcțiilor erau din lemn sau aveau mul lemn în structură. La fața locului au sosit în cel mai scurt timp pompierii militari de Grupa de pompieri militari din Bozovici.

Cu toate că pompierii au parcurs drumul dintre Bozovici și Moceriș în doar câteva minute, din păcate, focul a fost așa de puternic încât casa a ars în întregime. Pompierii au oprit extinderea focului la alte case și au salvat o parte dintre anexele gospodărești.

Focul se pare că a pornit accidental de la soba cu lemne. Proprietarul casei ar fi încercat să își aprindă o țigară, a deschis ușa de la soba cu lemne și în acel moment, pe podea a căzut jar. Din fericire, bărbatul în vârstă de peste 70 de ani, a reușit să se salveze singur.    

Comentarii

comentarii