Foc şi panica pe strada Kogalniceanu din Reşita VIDEO

Foc şi panica pe strada Kogalniceanu din Reşita. Un puternic incendiu a izbucnit azi în jurul prânzului la Reşita, la o conductă de gaz. Aceasta a fost spartă de angajaţii unei firme ce lucrau la reparaţia carosabilului pe str. Kogălniceanu din municipiu. Flăcările ce se manifestau în faţa unui bloc cu patru etaje, au avut câţiva metri înălţime – ăsta pe o stradă ce are maxim 10 metri lăţime.

Se pare că la Reşita, a poposit o trupă de muncitori avându-l ca şef pe Dorel. În timp ce lucrau la amenajarea carosabilului, aceştia au spart o conductă de gaz. Imediat, a izbucnit un incendiu puternic.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă 2 echipaje de stingere ale pompierilor militari, un echipaj SMURD şi echipajul pentru situaţii speciale din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reşita.

Pompierii militari au acţionat în primul rând pentru limitarea propagării incendiului deoarece acesta se manifestă la nici 3 metri de ferestrele unui bloc de locuinţe. În acelaşi timp, s-a trecut şi la evacuarea persoanelor din zona învecinată.

La faţa locului a acţionat şi un echipaj al furnizorului de gaz care a oprit alimentarea conductei. În urma opririi alimentarii cu gaz a conductei, incendiul a fost stins. Nu s-au înregistrat victime. Au fost evacuate aproximativ 20 de persoane. Focul a distrus şi firele de curent ce treceau exact pe deasupra flăcărilor.

Foc şi panica pe strada Kogalniceanu din Reşita. Pompierii militari acționează în continuare pentru asigurarea măsurilor PSI, în vederea eliminării posibilităţii reaprinderii incendiului.

 

Comentarii

comentarii