VIDEO Fostul vice al CJ C-S, Ionesie Ghiorghini – condamnat la 7 ani si 4 luni de inchisoare pentru fapte de coruptie

Tribunalul Caras-Severin l-a condamnat pe Ionesie Ghiorghini la 7 ani si 4 luni de inchisoare pentru fapte de coruptie. Decizia poate fi contestata la Curtea de apel de la Timisoara in termen de 10 zile. Nepotul sau a primit un an si patru luni cu suspendare si 90 de zile de munca in folosul comunitatii.
Ionesie Ghiorghioni a fost condamnat de Tribunalul Caraș-Severin la 7 ani și 4 luni de închisoare în dosarul de corupție, în care a fost acuzat de două infracțiuni de trafic de influență. Decizia judecătorilor nu este definitivă, ea putând fi contestată în termen de 10 zile la Curtea de Apel Timișoara. Pe lângă cei 7 ani de închisoare, vicele suspendat al județului Caraș-Severin a primit, din partea judecătorilor, și interzicerea unor drepturi timp de 5 ani de la executarea pedepsei.

Nepotul său, Adrian Cosmin Ghiorghioni, a primit 1 an și 4 luni de închisoare cu suspendare, plata cheltuielilor de judecată de 7 500 de lei și 90 de zile de muncă în folosul comunității.

Avocatul lui Ionesie Ghiorghioni considera pedeapsa netemeinica si ilegala, si a contestat decizia judecatorilor.

În cazul în care Curtea de Apel menține aceeași pedeapsă, Ionesie Ghiorghioni ar sta după gratii doar 2 ani. Potrivit legii, vârsta înaintată îl scutește de două treimi din totalul pedepsei pe care o are de executat.

Comentarii

comentarii