FOTO Grindina de miercuri a lăsat urmări în Reșița

În urma fenomenelor meteorologice periculoase ce au avut loc pe raza municipiului în data de 10.06.2015, pentru aproximativ trei sferturi de oră, o echipă a primăriei s- a deplasat prin oraș, pentru monitorizarea şi evaluarea pagubelor produse.

S-a constatat că au avut loc acumulări de apă pe suprafața carosabilă în zona străzilor Laminoarelor, 24 Ianuarie, Spitalului, Domanului, la Universitatea Eftimie Murgu, Bld. A.I.Cuza intersecție cu strada Cerna, Bld. I.L. Caragiale, în zona liceului Traian Vuia, de la stadionul Mircea Chivu până la Trezorerie și strada Oțelului (în zona Casei de Cultură a Sindicatelor).

Pe străzile Spitalului, Petru Maior, Oituzului și Bld. I.L.Caragiale s-au acumulat depozite de aluviuni, aduse de apă.

Din cauza grindinei și a presiunii create de apă, s-a dizlocat asfaltul pe o lungime de 2 metri liniari în zona străzii Piața Republicii și un metru pe strada Timișoarei, s-au prăbușit doi arbori iar florile ornamentale (mușcatele) au avut de suferit.

Precizăm că pentru eliberarea gurilor de canalizare pluvială, în vederea asigurării curgerii normale a apelor prin canalizare, s-a intervenit prin Serviciul Public “Direcția pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului Consiliului Local Reșița”, S.C. Supercom S.A. și S.C. AQUACARAS S.A.

De asemenea, reșițenii din zonele Valea Domanului, Dealul Golului sau zona centrală și care locuiesc la case și au grădini, și-au văzut toată munca pusă la pământ. Grindina a distrus tot: de la flori și fructe și până la la legumele din grădini.

Așteptăm în continuare imagini și filmulețe de la cititori pe adresa de e-mail pova@rdslink.ro

Foto: primaria Resita si fb

Comentarii

comentarii