FOTOGALERIE Grav accident de circulatie pe DN58 -O femeie a murit in accident

Grav accident de circulație pe DN58 la intersecţia cu Nermetul. Un autoturism Fiat Bravo condus de un tânăr de aproximativ 25 de ani ce se deplasa dinspre Anina spre Reşita, a derapat în curba de la poalele Dealului Pateșan şi a lovit cu partea din spate un alt autoturism, un Mercedes ce venea dinspre Reşita. În zona respectivă curba este foarte strânsă, deosebit de periculoasă și se afla la baza dealului de unde începe o pantă foarte abruptă. Toate eceste elemente ale drumului sunt semnalizate corespunzator prin panouri si indicatoare rutiere

În urma impactului, o femeie care se afla în Fiat – mama șoferului – a fost grav accidentată, iar un bărbat aflat în același autoturism, este și el grav rănit, dar nu are viața pusă în pericol. Un alt bărbat aflat in Mercedes, a fost și el rănit. La fața locului au sosit două echipaje de ambulanță din Reșița. Una a transportat bărbații răniți la spital iar medicul celuilalt echipaj, i-a acordat primul ajutor femeii accidentate aflate în stare de inconștiență. Din păcate, starea ei era foarte gravă. Medicul şi asistentele s-au chinuit aproape o oră să resusciteze biata femeie, dar totul fost în zadar. La ora 17:30 a fost declarat decesul femeii.

Poliţiştii sunt la faţa locului pentru cercetări iar circulaţia a fost oprită mai bine de o oră și jumătate. Coada de maşini s-a întins pe câţiva km pe ambele sensuri de mers. Mai mulți șoferi spun că Vom revenii cu un material video şi alte informaţii.

Comentarii

comentarii