Furturi de material lemnos descoperite de autoritati in ultimele zile VIDEO

Furturi de material lemnos descoperite de autoritati in ultimele zile. Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin au acționat pe linia prevenirii şi combaterii sustragerii de material lemnos, pe raza localității Păltiniș. În urma acțiunii desfășurate, a fost identificată o persoană care transporta 4,4 mc, material lemnos fără documente legale.

Jandarmii au sancționat persoana în cauză cu amendă în valoare de 1000 lei. Întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată şi predată Ocolului Silvic Caransebeș.

In același timp, la Reșița, polițiștii au surprins pe raza municipiului o căruță încărcată cu lemne de salcâm furate. Căruța a fost confiscată, iar lemnele – o esență specială, au fost predate Ocolului Silvic Reșița iar făptașul amendat.

Furturi de material lemnos descoperite de autoritati in ultimele zile. În ultima lună efectivele inspectoratului au ridicat în vederea confiscării peste 15 mc de material lemnos, totodată fiind aplicate cinci sancțiuni în valoare de 5000 lei.

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.