Gânduri și emoții de început de toamnă VIDEO

A venit toamna! Lăsăm în urmă un timp frumos și soare, trăiri, emoții…chiar și oameni!. Toamnă. Nuanțe de cleștar. Vânt. Ploaie. Un strop de soare și un colț de culoare. O adiere de vis. O aromă de fructe coapte. Bogăție. Splendoare. Natură îmbrăcată în culori aurii. Frunze galbene. Apus de soare. Liniște. Zeci de melodii. Dans. Armonie. Simplitate. Viață dulce cu de toate. Plăcinte aburinde. Plăcere. Joacă. Surâs de copil fericit. Zâmbete cu gust de caramel. Nostalgii. Amintiri. Prieteni. Iubire. O viață întreagă de fericire.


Şi s-a făcut toamnă…e aici. Plină de frumos şi culoare, plină de mister şi lumină blândă, frumoasă şi elegantă ca o zână. Mi-e tare dragă chiar dacă venirea ei înseamnă sfârşitul verii şi al vacantelor, al zilelor lipsite de griji şi al nopţilor calde, al plimbărilor nesfârşite pe malul mării…Tot mi-e dragă şi o aştept mereu pentru că trezeşte în mine nostalgii, şi doruri, şi vise frumoase…şi frunze, şi picuri de ploaie, şi dimineţi brumate…

O toamnă plină de culoare şi miresme! Viață, minte-mă frumos, că vara s-a scurs atât de repede,iar toamnă a venit mai devreme. Și toate acestea pe muzica și în interpretarea regretatului Mircea Bucsoc.


Să aveţi o toamnă blândă cu mult frumos!

Din gandurile Simonei N.

Foto facebook

Comentarii

comentarii