@Breaking newsActualitate

Gata! Se schimbă vremea – Ce urmează după vara indiană?

Aflați de la noi unde lovesc ploile după temperaturile de vară,

Duminică, 6 noiembrie, temperaturile continuă să scadă, dar vremea rămâne tot caldă.

Înnorările vor fi mai persistente în sudul şi în sud-vestul teritoriului, iar ziua local şi în est, zone unde pe arii restrânse vor fi ploi sau burniţă, iar în celelalte regiuni cerul va fi variabil la parţial noros. Vântul va avea intensificări locale în jumătatea de sud a ţării, cu viteze mai mari în sudul Banatului, Oltenia şi în vestul Carpaţilor Meridionali şi izolate în rest.

„Temperaturile maxime se vor încadra între 11 şi 21 grade Celsius, cu cele mai ridicate valori în regiunile vestice, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 1 şi 10 grade Celsius. Dimineaţa şi noaptea, pe alocuri se va semnala ceaţă, cu probabilitate mai mare în nord-vest şi în centru”, anunță ANM citat de Adevarul.ro.

Precipitații în mai multe regiuni

Luni, 7 noiembrie, vremea se va menține ușor mai caldă decât în mod obișnuit în prima decadă a lunii noiembrie în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil în sud-est, dar cu înnorări temporare în celelalte regiuni. Va ploua local în vestul și în nordul teritoriului, iar ziua și în sud-vest, iar în rest ploi slabe sau burniță vor fi posibile izolat„, a transmis ANM.

Citeste tu mai departe aici https://adevarul.ro/stiri-interne/meteo/vremea-se-schimba-radical-ce-ne-asteapta-dupa-2217915.html

Comentarii

comentarii