George Simion, Cristian Terhes si Mugur Mihăescu – AUR – întâmpinați cu pâine și sare la Reșița VIDEO

Sala de ședințe de la demisolul S.C. Case din centrul Reșiței s-a dovedit neîncăpătoare unde peste 200 de membrii și simpatizanți ai AUR (Alianța pentru Unirea Românilor) care au venit duminica de acasă pentru a se întâlni cu liderul partidului, George Simion. Acesta a venit însoțit de europarlamentarul Cristian Terheș, Marian Cucșa – președintele Partidului Republican, fost președinte al ALDE Timiș și deputat în mandatul 2016-2020, alături de Mugur Mihăescu, proaspăt intrat în organizația condusă de Simion.

Oaspeții au fost întâmpinați de liderul interimar al Organizației AUR Caraș Severin, Samuel Miclău și nenumărați simpatizanți, cu pâine și sare. Cu acest prilej, George Simion a anunțat că Cristian Terheș va ocupa primul loc pe lista lista AUR la alegerile europarlamentare de anul viitor. George Simion a spus că vizita sa la Reșița a fost prilejuită de inaugurare noului sediu al AUR Caraș Severin, dar și pentru a întări organizația cu noi membri. ,,AUR își va întări rândurile și la alegerile de anul viitor va avea mai multe voturi decât PSD” a spus Simion. În timpul discursul său, George Simion i-a atacat direct pe Ioan Vela PNL și pe Ion Mocioalcă PSD, dar atacurile au vizat și coaliția de guvernare. ,,Sunt convins și sigur că dacă s-ar organiza alegeri anticipate, AUR este prima opțiune pentru români. Și pentru cei din țară, și pentru cei din diaspora. Diaspora este a noastră, ei văd de afară ce dezastru este în țară. Noi suntem pregătiți să înlăturăm un guvern incompetent și sunt sigur că în urma alegerilor anticipate AUR se va clasa deasupra PSD, adică pe primul loc”.

Europarlamentarul Cristian Terheș a spus că: „Miza viitoarelor alegeri și a tuturor acțiunilor pe care le-am făcut atât eu în Parlamentul European, cât și George Simion în țară, este, în primul rând, România. În al doilea rând, fiecare dintre dumneavoastră. Alegerile din 2024 sunt foarte simple și atunci avem de ales între suveranitate sau vasalitate. Avem de ales între democrație sau tiranie, și avem de ales între libertate sau iobăgie. Una dintre astea, nu pot fi  ambele.”

Comentarii

comentarii