Graba strica treaba – a ajuns cu BMW-ul in rapa

Primim de la cititori. O familie aflată în trafic pe drumul dintre Reșița și Cuptoare, a surprins un accident, care deși este spectaculos și am putea spune ieșit din comun, a avut un sfârșit fericit; nimeni nu a fost rănit. Un autoturism BMW, probabil că și din cauza vitezei, a zburat de pe carosabil și a aterizat tocmai la vreo 30 de metri pe fundul unei râpe.

Iată ce ne spune cititoarea noastră: ,,E un BMW în râpă, nu ştiu dacă l-a scos cineva de acolo, din câte am înţeles, șoferul era să lovească un om care i-a apărut brusc în fața mașinii, a evitat accidentul, a tras puternic de volan, dar s-a răsturnat în râpă. Am rămas îngrozită, totul se petrecrea sub ochii mei și ai soțului. Ca în filmele bune, după ce a ajuns pe fundul râpei ca într-o cascadorie, omul a ieşit singur din maşină, a urcat la șosea şi a zis să nu anunţe nimeni poliţia fiindcă totul este în regulă. Mașina are numere străine pe ea, nu este treaba mea, dar mă gândesc că nu avea acte în regulă şi probabil s-a speriat și a plecat să ceară ajutoare să scoată mașina de acolo.
Accidentul s-a petrecut pe drumul spre Cuptoare, după Casă bănăţeana în sus, în zona „podului de piatră” pe dreapta, acolo unde se face un drum în jos.”

Comentarii

comentarii