Grădiniță de aproape 1 milion de lei la Șoșdea VIDEO

Grădiniță de aproape 1 milion de lei la Șoșdea. O grădiniță modernă dotată cu toate utilitățile, a fost realizată în satul Șoșdea din comuna Măureni. Valoare totală a lucrării este de aproape 900.000 de lei. Lucrarea propriu-zisă a clădirii, este finalizată. Totul este nou. De la acoperiș și până la instalația electrică și de încălzire. Mai trebuie lucrat doar la amenajarea locului de joacă și totul este finalizat.

,,Grădinița a costat aproximativ 900.000 de lei. Dintre aceștia, aproape 700.000 de lei sunt bani de la Ministerul Educației, iar restul sumei a fost asigurată de Primăria Măureni. Prioritatea numărul unu este acum scrierea de programe pentru procurarea altor sume de bani cu care să se construiască o nouă grădiniță și în centrul comunal de la Măuren” spune edilul Brian Filimon.    

Grădiniță de aproape 1 milion de lei la Șoșdea. Pe lângă banii pentru grădinița din Șoșdea, administrația publică locală, a obținut alți bani – peste 250.000 de lei, bani care au fost folosiți pentru lucrările de modernizare la cele două școli din comună. O mare realizare este izolarea termică a clădirilor. 

Comentarii

comentarii

One thought on “Grădiniță de aproape 1 milion de lei la Șoșdea VIDEO

Comentariile sunt închise.