Grav accident aseară cu decesul soferului la Valea Popii

Un grav accident de circulație a avut loc aseară in jurul orei 22 pe DN58. In zona Valea Popii, un autoturism cu numere de Mehedinti, a părăsit carosabilul, a ieșit în decor, după care, s-a izbit violent de un pom. Impactul a fost asa de puternic încât partea din față a mașinii este practic distrusă. Șoferul și un pasager au rămas încarcerați.

Pompierii militari s-au chinuit mai bine de o oră pentru a elibera victimele dintre fiarele mașinii. Din păcate, pentru șoferul care are până în 50 de ani, nu s-a mai putut face nimic. Era decedat. Celălalt pasager a fost transportat la UPU Reșița unde se afla în grija medicilor.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE IPJ

Azi-noapte, în jurul orei 22.21, pe DN 58, în zona localității Brebu, s-a produs un grav accident rutier soldat cu decesul unei persoane și vătămarea corporală a alteia, în următoarele împrejurări:

În timp ce un bărbat de 48 de ani conducea un autoturism din direcția Caransebeș către Reșița, la km 24+550 m, într-o curbă periculoasă la dreapta autoturismul a părăsit partea carosabilă în partea stângă a sensului său de deplasare, lovind cu partea frontală peretele de pământ al șanțului de pe marginea părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat decesul bărbatului de 48 de ani aflat la volan, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și vătămarea corporală a pasagerului dreapta față, un tânăr de 19 ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar polițiștii continuă cercetările.

Comentarii

comentarii