Grav accident aseară cu decesul soferului la Valea Popii

Un grav accident de circulație a avut loc aseară in jurul orei 22 pe DN58. In zona Valea Popii, un autoturism cu numere de Mehedinti, a părăsit carosabilul, a ieșit în decor, după care, s-a izbit violent de un pom. Impactul a fost asa de puternic încât partea din față a mașinii este practic distrusă. Șoferul și un pasager au rămas încarcerați.

Pompierii militari s-au chinuit mai bine de o oră pentru a elibera victimele dintre fiarele mașinii. Din păcate, pentru șoferul care are până în 50 de ani, nu s-a mai putut face nimic. Era decedat. Celălalt pasager a fost transportat la UPU Reșița unde se afla în grija medicilor.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE IPJ

Azi-noapte, în jurul orei 22.21, pe DN 58, în zona localității Brebu, s-a produs un grav accident rutier soldat cu decesul unei persoane și vătămarea corporală a alteia, în următoarele împrejurări:

În timp ce un bărbat de 48 de ani conducea un autoturism din direcția Caransebeș către Reșița, la km 24+550 m, într-o curbă periculoasă la dreapta autoturismul a părăsit partea carosabilă în partea stângă a sensului său de deplasare, lovind cu partea frontală peretele de pământ al șanțului de pe marginea părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat decesul bărbatului de 48 de ani aflat la volan, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și vătămarea corporală a pasagerului dreapta față, un tânăr de 19 ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar polițiștii continuă cercetările.

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.