Grav accident cu tamponare aproape frontală la Bocșa Română VIDEO

Grav accident cu tamponare aproape frontală la Bocșa Română. Un grav accident de circulație în care au fost implicate două autoturisme a avut loc luni după- masa pe strada Funicularului din Bocșa Română. Cele două mașini circulau – unul dinspre Bocșa Montană, iar Mercedesul, dinspre magazinul din apropiere. Mai exact, venea de pe strada de lângă magazin. Din motive inexplicabile, la un moment dat, unul dintre autoturisme – Mercedesul – a venit dinspre magazin, a intrat pe contrasens și a lovit violent, aproape frontal, celălalt autoturism. Adică Fordul care circula regulamentar.

În urma impactului, mașinile au fost șifonate urât, table îndoite, direcții zăpăcite și motoare avariate. Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav. Asta în condiția în care în autoturismul care a provocat accidentul, se aflau șoferul și soția sa. Cei doi șoferi nu au consumat alcool, iar conducătorul Mercedesului, spune că ……i s-a blocat pedala de accelerație și de aia nu a mai putut opri Mercedesul care s-a proptit în Ford.

La locul accidentului au intervenit pompierii civili de la SVSU Bocșa care au luat primele măsuri pentru a preîntâmpina izbucnirea unui incendiu: ai desfăcut bornele de la bateriile celor două autoturisme, după care, au spălat carosabilul de ulei și combustibilul scurs.

Comentarii

comentarii