Grav accident de circulație cu 3 victime și un copil la Câlnic VIDEO EXCLUSIV

Un grav accident de circulație a avut loc aseară pe DN58B, la ieșirea din cartierul Câlnic spre Bocșa. În accident au fost implicate două autoturisme.

La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. În ur5ma accidentului au rezultat 4 victime – 3 adulți și un minor. Impactul a fost așa de puternic încât unul dintre autoturisme a ajuns în câmp cu roțile în sus.

Două persoane adulte au rămas încarcerate între fiarele contorsionate ale mașinii, una dintre ele fiind extrasă din mașină de către participanții la trafic, iar cea de-a doua, a fost extrasă de către salvatorii care au ajuns la fața locului. Victimele au fost transportate la spital.

Polițiștii sosiți la fața locului au făcut cercetările de rigoare. Se pare că un autoturism ce rula dinspre Bocșa, din cauza vitezei, a pătruns pe contra sens și a lovit celălalt autoturism care cir4cula spre Timișoara în mod regulamentar.

Circulația între Reșița și Timișoara a fost blocată aproape două ore – timp în care au acționat pompierii și polițiștii au făcut cercetările de rigoare. Coloana de mașini s-a întins pe mai bine de 4 km de o parte și de alta a locului în care a avut loc accidentul.

Comentarii

comentarii