Grav accident de circulație cu 5 victime și circulație blocată pe DN6 la Cornea EXCLUSIV VIDEO

Un grav accident de circulație a fost anunțat la serviciul special 112 in jurul orei 16:30. Un accident rutier s-a petrecut pe DN6(E70), la intersecția cu DJ 608. În accident au fost implicate un autotir și două autoturisme. Într-unul dintre autoturismele implicate în accident o persoana a rămas încarcerata. În total, în accident au fost implicate 5 persoane – 4 adulți și un copil.

La locul accidentului au fost alocate următoarele resurse tehnice și umane: două ambulanțe SAJ, o ambulanță SMURD B2, o autospecială cu modul de descarcerare și prim-ajutor și un elicopter SMURD.


Circulația auto a fost blocată pe ambele sensuri iar coloana de autovehicule se întinde pe câțiva km de o parte și de alta a locului respectiv. Intervenția este în curs de desfășurare. Vom reveni cu amănunte.

DRDP Timisoara: – Trafic oprit pe DN 6 în apropiere de Cornea (CS), în urma unui accident. Șoferul unui autoturism a intrat pe contrasens și a lovit un autotren care circula pe sensul opus. Se estimează reluarea circulației normale în jurul orei 19.

Comentarii

comentarii