@Breaking newsPolitie

Grav accident de circulatie cu carambol la Caransebes

Grav accident de circulatie cu carambol la Caransebes. Astăzi, 16 mai, în jurul orei 07.40, pe DN 6, Centura ocolitoare a municipiului Caransebeș, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane, în următoarele împrejurări:

Din primele verificări s-a stabilit că în timp ce un bărbat de 40 de ani din Turnu Ruieni conducea un autoturism, pe DC 12, din direcția Caransebeș către Zlagna, nu a  respectat semnificația indicatorului Stop, pătrunzând pe DN 6, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule, format din autotractor și semiremorcă, condus de un cetățean turc.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un alt autoturism parcat în afara părții carosabile, pe acostament, pe sensul de mers Lugoj-Orsova, în care nu se afla nicio persoană.

Din accident a rezultat rănirea gravă a conducătorului autoturismului care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

Grav accident de circulatie cu carambol la Caransebes. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comentarii