Grav accident de circulație cu mașina strivită în zidul de sprijin la Domașnea VIDEO

Un grav accident rutier care se putea termina tragic, a avut loc azi pe DN 6, pe raza localității Domașnea. Mai exact, din cauza vitezei excesive și a lipsei de experiență a șoferului, un autoturism a intrat în derapaj și s-a răsturnat în afara părții carosabile a drumului. Răsturnat, este un termen vag, fiindcă de fapt, autoturismul s-a rostogolit și s-a oprit pe o parte aproape lipt de zidul de sprijin al dealului.

În timp ce un bărbat de 51 de ani din Craiova, conducea un autoturism înmatriculat în altă țară, într-o curbă la stânga, autoturismul a lovit parapetul și apoi s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma accidentului au rezultat doi răniți ușor, un bărbat de 36 de ani și o tânără de 22 de ani, pasageri pe locurile din spate, care au fost transportați la Spitalul Municipal Caransebeș în vederea efectuării de investigații medicale.


La fața locului a intervenit de urgență Detașamentul de Pompieri Caransebeș, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenție şi comandă, și un echipaj SMURD. La locul accidentului a sosind şi un echipaj SAJ și unul al IPJ.


În autoturism se aflau 4 persoane. Toți cei patru ocupanți au ieșit singuri din mașină. Doi dintre pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind mai apoi transportați de echipajele SMURD şi SAJ, la spital.

Traficul s-a desfășurat cu greutate mai bine de o oră fiind dirijat de polițiștii de la serviciul rutier.

Comentarii

comentarii