Grav accident de circulaţie între Păltiniș și Cornuțel Banat – Două persoane la spital VIDEO

Un grav accident de circulație a avut loc astăzi pe DN58, în zona Cornuțel Banat – Păltiniș. În afara localității Păltiniș, a avut loc o coliziune fața spate între două autoturisme circulau din direcția Reşuta spre Caransebeș. Autoturismul din spate,era condus de o femeie de 28 de ani din Păltiniș, iar celălalt, era condus de un bărbat de 61 de ani din Reșița.


La un moment dat, încercând să facă o manevră de depășire, șoferița a pierdut controlul volanului și a lovit violent autoturismul care circulă regulamentar în fața sa.


În urma impactului, autoturismul lovit a fost grav avariat și a ajuns în șanț. Două persoane au fost rănite ușor, și au fost transportate la Spitalul Municipal din Caransebeș. Este vorba de conducătoarea auto de 28 de ani și o pasageră din cealaltă mașină.


Cei doi conducători auto u fost testați cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ. Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă și distrugere. Circulația a fost oprită mai bine de o jumătate de oră, după care, s-a circulat dirijat pe un singur fir până la finalizarea cercetărilor.

Comentarii

comentarii