Grav accident de circulatie la Armenis – 5 persoane ranite

În această dimineaţă, la Armeniş, zona Piatra Scrisă, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Din primele informaţii primite, accidentul s-a soldat cu 5 victime.

La faţa locului s-au deplasat 3 echipaje ale pompierilor militari din Caransebeş cu 3 autospeciale: SMURD, descarcerare şi stingere, precum şi echipaje SAJ şi IPJ. Sosite la locul accidentului, forţele de intervenţie au constatat că în cele două autoturisme, se aflau 7 persoane, din care 4 adulţi. Unul dintre şoferi a fost descarcerat. În accident au fost implicaţi şi 3 minori din care 2, după o primă evaluare, nu păreau a fi răniţi, dar erau foarte speriaţi. Cel de-al treilea minor, prezenta traumatisme la cap.

Aceştia au fost transportaţi de un echipaj SAJ la Spitalul Municipal Caransebeş pentru mai multe investigaţii. Două persoane – una inconştientă şi altă conştientă, dar necooperantă, au fost preluate de un echipaj SAJ şi unul SMURD, iar celelalte 3 victime conştiente şi cooperante, au fost preluate de echipaje SAJ şi transportate de asemenea la spitalul din Caransebeş. În total au fost 4 adulţi şi un minor răniţi

Comentarii

comentarii