Grav accident de circulaţie la Moniom VIDEO

După o pauză de vreo două săptămâni, iată că în zona Monim, din nefericire, pare să se fi reluat seria accidentelor auto. Un accident ușor a avut loc săptămâna trecută în timpul unei depășiri. A fost doar o ,,atingere” relativ ușoară care s-a lăsat cu o înțelegere amiabilă.
Nu la fel s-a întâmplat azi când un șofer tânăr ce se îndrepta cu mașina dinspre Reșița spre Timişoara, în apropiere de Monim, din cauza vitezei a derapat și a pierdut controlul volanului oprindu-se într-un copac de pe marginea drumului.

Tânărul a avut noroc și a scăpat cu răni care nu îi pun viața în pericol. Un echipaj al ambulanței l-a transportat la Serviciul de Urgență din Spitalul Județean.

Circulația autovehiculelor a fost îngreunată pentru mai bine de o oră, timp în care polițiștii de la ,,rutieră” și criminaliștii, au făcut măsurători și au luat probe de la locul accidentului.

Drumul național spre Timișoara este un drum bun, fără prea multe denivelări și gropi și acest lucru îi îndeamnă pe unii șoferi să apese prea tare pe accelerație. Din nefericire, rezultatele nu se lasă prea mult așteptate: săptămâna și accidentul și cam toate pe același tronson de drum: între Colțan și Reșița.

Comentarii

comentarii