Grav accident de circulație la Reşita pe linie continuă VIDEO

Un autoturism Dacia 1300 a fost lovit în plin la Reşita la ieşirea din pasajul CSR sensul spre Govândari. Aflat pe prima bandă de circulaţie pe o porţiune marcată cu dublă linie continuă, din motive numai de el ştiute, şoferul autoturismului Dacia a virat brusc la stânga, pentru a trece pe celălalt sens de mers. Adică de unde venise. În acel moment, maşina a fost izbită în plin de către un alt autoturism ce rula în aceeaşi direcție, pe bandă a doua.

Impactul a fost aşa de puternic încât şoferul Daciei a fost aruncat afară din maşină şi a rămas inconştient. Primul care a sărit şi i-a acordat primul ajutor şi a sunat la 112, a fost tocmai şoferul implicat în accident.

La locul accidentului a sosit un echipaj al ambulantei şi poliţiştii de la serviciul rutier. Bărbatul rănit a fost transportat la UPU din cadrul Spitalului judeţean de urgenţă. În prima fază acesta şi-a revenit, era cooperant, nu prezenta răni vizibile, dar la două ore, starea lui de sănătate s-a înrăutăţit şi a fost transportat la Spitalul Clinic Universitar din Timişoara.

Polițiștii au început cercetările pentru a se stabili cauzele producerii accidentului şi au deschis un dosar de cercetare penală.

Comentarii

comentarii