Grav accident de circulatie pe DN58 in apropiere de Brebu VIDEO

O soferita de aproximativ 50 de ani a fost proragonista unui accident de circulatie petrecut in aceasta dupamasa e DN58, drum ce leaga Resita de Caransebes. Evenimentul rutier a avut loc in aproiere de localitatea Brebu pe o portiune de drum drept. Masina rula spre Caransebes cand la un momentdat, soferita a pierdut controlul volanului, masina a iesit de pe carosabil, a rulat vreo 40 de m prin iarba pe marginea drumului si s-a oprit intr-un pom.

Impactul a fost deosebit de violent. Masina mai este buna acum pentru piese de schimb si fier vechi. Din fericire, desi in stare de soc, soferita a scapat fara rani care sa-i puna viata in pericol. Ea a acuzat dureri in piept, a fost consultata de echipajul unei ambulante din Resita, dar a refuzat transportul la spital.

Autoturismul grav avariat a fost ridicat de firma de transport auto pe platforma, ,,Tractam orice” din Resita. Angajatii firmei de transport au actionat cu profesionalism pentru scoaterea masinii dinj sant si urcarea ei pe platforma si astfel circulatia a fost ingreunata doar cateva minute.

Un echipaj de politie a inceput masuratorile pentru a srtabili cu exactitate ce s-a intamplat acolo. Surse apropiate, spun ca de fapt soferita ar fi adormit la volan.

Comentarii

comentarii

Comentariile sunt închise.