@Breaking newsPolitie

Grav accident de circulaţie pe DN58 intre Brebu şi Cornutel VIDEO

Grav accident de circulaţie pe DN58 intre Brebu şi Cornutel. Un accident de circulaţie ce se putea termina urât, a avut loc în jurul orei 17 pe DN58, drum ce leagă Reşita de Caransebes. Accidentul în care au fost implicate o camionetă şi un tractor cu remorca, s-a petrecut pe panta de după arteziană parcare.

Ambele autovehicule se îndreptau spre Reşita. La o curbă, camioneta în cabina caruiau se aflau un preot şi o călugăriţă din Timişoara, a venit cu viteză din spate, s-a angajat în depășire fără să se asigure și a lovit în plin tractorul în partea din faţă. La volanul camionetei se afla preotul.

În urma impactului, tractorul care este aproape nou şi care a costat câteva mii de euro, a fost grav avariat. Inclusiv șasiul a fost rupt. Camioneta a fost avariată şi ea din cauza impactului. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Circulaţia a fost îngreunata în zona mai bine de o oră.

Grav accident de circulaţie pe DN58 intre Brebu şi Cornutel. La faţa locului au sosit poliţiştii care au făcut cercetările şi măsurătorile de rigoare. Se pare că şoferul tractorului a fost amendat şi i s-a deschis un dosar de cercetare fiindcă nu avea remorca înmatriculata. Şoferul preot, a fost amendat şi el şi i s-a reţinut permisul de conducere pentru manevră periculoasă şi depăşire neregulamentară.

Comentarii

comentarii