Grav accident de circulație pe DN6 în apropiere de Caransebeș VIDEO

Grav accident de circulație pe DN6 în apropiere de Caransebeș. Un microbuz și o autoutilitară s-au făcut praf astă-noapte după ce s-au tamponat frontal în apropierea intersecției cu drumul județean spre Bucoșnița. Autoutilitara cu numere de Olt în care se aflau șoferul și un pasager, tata și fiul, a intrat într-o depășire, a pătruns pe contrasens unde a lovit un microbuz de transport marfă ce venea dinspre Caransebeș.

Impactul a fost așa de violent încât autovehiculele au rămas practic fără cabină. În urma accidentului, șoferul care a produs accidentul – un bărbat de aproximativ 40 de ani, a fost grav rănit și transportat la Spitalul de urgență din Caransebeș. Pasagerul – tatăl șoferului, a scăpat mai ușor, doar cu câteva răni.

Deși pare incredibil, șoferul microbuzului a scăpat aproape teafăr. A refuzat deplasarea la spital. Din primele cercetări, se pare că din cauza vitezei pe o porțiune cu limită – șoferul autoutilitare ce se grăbea spre graniță pentru a ajunge în Franța, a pătruns pe contrasens și a acroșat microbuzul care circula regulamentar.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare din culpă și distrugere.

Comentarii

comentarii

One thought on “Grav accident de circulație pe DN6 în apropiere de Caransebeș VIDEO

Comentariile sunt închise.