@Breaking newsPolitie

Grav accident de circulație pe DN6 la intrarea în comuna Mehadia EXCLUSIV VIDEO

Grav accident de circulație pe DN6 la intrarea în comună Mehadia. Doi tineri se zbat între viață și moarte în urma unui accident grav petrecut astă noapte la ora 23:30 pe DE70 la intrarea în comună Mehadia din județul Caraș Severin. Doi tineri – unul în vârstă de 22 de ani şi celălalt de 26 de ani, aflați într-un autoturism, au ajuns în stare gravă la spital după ce maşina în care se aflau, s-a lovit de un cap de pod pe DN6 la intrarea în comună Mehadia. 


Cei doi sunt dintr-o localitate din apropierea locului accidentului – Iablanița – şi se îndreptau spre casă după ce fuseseră la Băile Herculane la distracție. Se pare că tânărul aflat la volan, cel de 26 de ani, avea treabă cu telefonul în timp ce sofa și rula cu viteză foarte  mare. Impactul a fost devastator. Automobilul s-a înfipt sub sun pod și a rămas într-o poziție aproape vertical, cu botul spre cer.  


 La locul accidentului au intervenit pompierii militari şi echipele de descarcerarea care s-au chinuit mai bine de o jumătate de oră ca să-I scoată pe cei doi tineri dintre fiarele contorsionate ale autoturismului.

 
Tinerii au fost scoși în viață dintre fiarele mașinii, dar sunt grav răniţi şi starea lor este critică în următoarele ore.  Poliţiştii din localitate şi cei de la Poliţia oraşului Băile Herculane, au făcut cercetările și măsurătorile de rigoare la faţa locului şi au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare din culpă. 


Pe porțiunea respective de drum s-au petrecut foarte multe accidente, asta în condiția în care există o limitare de viteză la 70 km la oră. 

Comentarii

comentarii