Grav accident de circulație soldat cu un deces și două persoane grav rănite VIDEO

Elicopterul SMURD Caransebeș a intervenit  la un accident rutier cu multiple victime  într-o zonă greu accesibilă, în apropiere de localitatea Sichevița în Clisura Dunării. Accidentul s-a petrecut pe drumul judeţean 571 Sicheviţa – Șopotul Nou, drum deosebit de greu ce traversează Munții Locvei și unește Valea Almăjului de Clisura Dunării. .

În autoturism se aflau 3 persoane – toți membrii ai aceleași familii. La un moment dat, într-o curbă, autoturismul a ieșit de pe carosabil, a căzut într-o râpă și s-a oprit într-un copac. Din păcate, șoferul mașinii, a decedat pe loc iar celelalte două persoane din autoturism au fost grav rănite. Cu toții au rămas prinși între fiarele mașinii și pentru scoaterea lor au intervenit pompierii militari de la Moldova Nouă. Pompierii au solicitat elicopterul SMURD de la baza aeromedicală din Caransebeș.

O altă altă persoană grav rănită  fost preluată de elicopter de la locul accidentului și transportată direct la Spitalul Județean de Urgență din Reșița. 

Cealaltă persoană accidentată din autoturism a fost preluată de o ambulanță și transportată la centrul de permanență de la Bozovici, dar deși părea stabilă, starea de sănătate i s-a înrăutățit brusc și din nou a fost solicitat elicopterul SMURD care a preluat persoana rănită și a transportat-o la SJU Reșița.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare pentru vătămare din culpă și fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut accidental. Acestea sunt primele informații primite pe surse și care pot suferi modificări în funcție de mersul anchetei.

A consemnat Adi Neagu

Comentarii

comentarii