Gregorian Bivolaru, declarat nevinovat de Tribunalul Cluj, va fi rejudecat, a decis Curtea de Apel Cluj

Gregorian Bivolaru, declarat nevinovat de Tribunalul Cluj, va fi rejudecat, a decis Curtea de Apel Cluj. Prin hotărârea pronunţată de Curtea de Apel Cluj astăzi, 04.10.2016, în cauza privind pe inculpatul Gregorian Bivolaru, s-au dispus următoarele:

“Admite apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – DIICOT- Serviciul Teritorial Cluj şi părţile civile A.G.T. şi C.(A)C. împotriva Sentinţei penale 62 din 11.02.2015 a Tribunalului Cluj pe care o desfiinţează în întregime şi dispune rejudecarea cauzei de către instanţa de fond, Tribunalul Cluj.

Ultimul act valabil de la care procesul penal îşi reia cursul este declaraţia martorului P.C.C. de la termenul din 26 noiembrie 2014.

Stabileşte sumele de câte 985 lei în favoarea Baroului de avocaţi Cluj reprezentând onorarii pentru apărătorii din oficiu desemnati părtilor vătămate (av. M B si av. M N A).

Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului.

Definitivă.

Pronunţată în şedinţa publică din 04.10.2016.”

Gregorian Bivolaru și 20 de membri ai Mișcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA) au fost trimiși în judecată în 15 iunie 2007.

Aceștia au fost acuzați de trafic de persoane, inițiere, constituire sau aderare la un grup infracțional, infracțiuni la Legea dreptului de autor prin “practicarea” videochat-urilor, ultraj contra bunurilor moravuri în spectacolele grupării și exprimare de mesaje antisemite.

Comentarii

comentarii