Greșeli de modă care te fac să arăți mai în vârstă (și cum să le remediezi)

Nu există alternativă. Dacă vrei să arăți bine în orice moment, trebuie să eviți toate greșelile de modă. Deși de multe ori este ceva subiectiv, există anumite defecte atunci când ne alegem ținutele care ne pot face să arătăm mai grași, mai scunzi și chiar mai în vârstă, și nu în sens pozitiv.

Există greșeli atunci când purtăm anumite haine care ne fac să arătăm ca și cum am avea mai mulți ani decât avem în realitate.

1. Purtați haine care nu vi se potrivesc

Una dintre greșelile de bază de modă, care te pot face să arăți mult mai în vârstă. Vă amintiți anii 80, când toată lumea părea să poarte pantaloni supradimensionați? Această imagine ne amintește în mod inevitabil de un bărbat mai în vârstă, fără nici un indiciu despre ce este stilul. Pe de altă parte, îmbrăcămintea supradimensionată vă poate face și să arătați că sunteți prea subțire și lipsit de mușchi, deci cel mai bine este să alegeți haine care să se potrivească bine. Nu vrei să fii tipul mai în vârstă cu haina prea mare.

Pantaloni eleganți bărbați – oferte

2. Lipsa culorilor

Blugii pot fi un articol de îmbrăcăminte ideală pentru bărbați, indiferent de vârstă, dar blugii clasici, albastru închis, evocă imaginea unui tată. Și nu unul tânăr. Deoarece sunt cele mai tradiționale, sunt cele mai plictisitoare perechi de pantaloni pentru orice ținută. Pe de altă parte, pantalonii clasici de stofă maro închis ar trebui să dispară din orice garderobă. Aceste look-uri sunt, de asemenea, destul de conservatoare, deci este necesar să se integreze puțină culoare în ținută. Blugii de diferite nuanțe și alte tipuri de pantaloni pot fi ideali pentru a-ți păstra aspectul proaspăt și a nu arăta ca un profesor bătrân de liceu.

Pantaloni eleganți bărbați – idei

3. Purtarea de haine prea tinerești

Tricourile cu imprimeuri amuzante sau haine care sunt de fapt concepute pentru bărbați mai tineri nu sunt niciodată o idee bună, mai ales dacă ai peste 30 de ani. În loc să te facă să arăți mai tânăr, te vor face să arăți mai în vârstă decât ești. Pentru aceasta, este întotdeauna mai bine să optați pentru stiluri care sunt mai conforme cu vârsta. Puteți integra și piese vestimentare în tendințe, dar pantaloni scurți oversize sau cămăși lungi cu imprimeuri s-ar putea să nu fie o opțiune atât de bună, deși, desigur, depinde de fiecare stil.

4. Purtarea de teniși clasici

Incaltamintea conteaza mai mult decat isi dau seama unii. O eroare de bază a modei este utilizarea clasicei perechi de teniși care, deși pot fi confortabili, arată ca și cum ai fi ieșit din anii ’80. Deși se vor potrivi unele modele de epocă, încercați să evitați modelele plictisitoare în culorile gri și alb. Există mai multe alternative în culori vii pentru toate gusturile care dau un aspect mai bun oricărei ținute. Chiar și adidașii de bază albi pot face minuni, trebuie doar silueta potrivită.

Pantaloni eleganți bărbați – reviews

5. Să folosești mereu același stil

Este posibil să ne simțim bine în legătură cu un anumit stil și îl putem păstra pentru tot restul vieții, dar este bine să facem modificări sau să actualizăm ținutele, astfel încât să nu arătăm întotdeauna la fel. Stăm sau nu, multe haine își pierd impactul după un timp și merită să cumpărați haine noi pentru a se potrivi și să nu pară demodate.

6. Să nu cauți branduri noi

Uneori, deși cumpărăm haine noi, rămânem atașați de aceleași modele ale magazinelor obișnuite, aceasta este o altă greșeală de bază de modă. O casă de modă poate deveni senzație pentru o vreme, dar cu toții i-am văzut pe unii pierzându-și magia și ajungând să fie considerate doar pentru generațiile mai în vârstă. Descoperă haine noi, vizitează buticuri și case independente și găsește haine unice care nu te vor face să arăți ca și cum ai trăi în trecut.

Comentarii

comentarii

One thought on “Greșeli de modă care te fac să arăți mai în vârstă (și cum să le remediezi)

Comentariile sunt închise.