@Breaking newsAdministratie

Gunoaie cât cuprinde şi cât vezi cu ochii la Dognecea VIDEO

Gunoaie cât cuprinde şi cât vezi cu ochii la Dognecea . Un sat întreg este invadat de gunoaie. La propriu. Este vorba de comună Dognecea din judeţul Caras Severin. Din diferite motive pe care numai Primăria le ştie, gunoiul menajer nu a mai fost ridicat de ceva timp. Se pare că luni, având în vedere cât sunt de mari mormanele. Exasperați, locuitorii au reacţionat. Primă măsură a fost să pună fotografii și filmulețe pe grupul nostru infocs.ro și pe al altor publicaţii.

 

 

Nici la ieșirea din sat, lucrurile nu stau mai bine. Pe malul pârâului Dognecea sunt aruncate tone de gunoaie, iar deșeurile ocupă deja câteva hectare și nimeni nu ia măsuri. Practic, un depozit de gunoi improvizat s-a format în localitate și pe malul apei.

 

 

Văzând că își pune oamenii în cap – o parte cărora chiar le pasă de locul în care trăiesc, administrația a găsit de cuvință că poate scăpa de problemă dând foc la gunoaie. Numai că n-a fost să fie. Lucrurile n-au trecut neobservate și pe facebook, au apărut filmulețe cu incendierea gunoaielor.

 

Gunoaie cât cuprinde şi cât vezi cu ochii la Dognecea . Au văzut oamenii, am văzut noi, vedeți dumneavoastră, numai Garda de Mediu nu vede nimic. Alooo, Garda de Mediu, acum se vede ?

 

Comentarii

comentarii