Guvernul Dăncilă a căzut! Moţiunea de cenzură a trecut

Guvernul Dăncilă a căzut! Moţiunea de cenzură a trecut. Guvernul Dăncilă a căzut! Moţiunea de cenzură a trecut cu 5 voturi peste limită. Trei aleşi PSD au fost de partea Opoziţiei

UPDATE. „Coșmarul pe care îl trăiește România de trei ani a încetat”, a declarat liderul PNL, Ludovic Orban, după ce a aflat că moţiunea de cenzură a trecut.

”Astăzi, Parlamentul României a trimis acasă Guvernul PSD, care și-a bătut joc de România, așa cum nu și-a bătut joc nimeni de România în ultimii 30 de ani. Mulțumesc președintelui Klaus Iohannis pentru implicarea decisivă în succesul acestei moțiuni. Le mulțumesc colegilor din PNL care au fost prezenți toți și au votat la vedere în favoarea acestei moțiuni”, a declarat Orban.

Citiţi şi Guvernul Dăncilă a căzut. Ludovic Orban, PNL: Coșmarul pe care îl trăiește România de trei ani a încetat

Premierul Viorica Dăncilă a oferit o primă reacție după ce moțiunea de cenzură a trecut cu 238 de voturi.

„Moțiunea de cenzură a trecut. Au fost și colegi care au votat. Nu este o problemă. Plecăm cu datoria împlinită, am reușit să îndeplinim foarte multe obiective din programul de guvernare. Le doresc celorlalți să vină în plen cu o nouă formulă guvernamentală. Fac apel la președintele României să nominalizeze cât mai curând un premier, astfel încât să-și asume guvernarea”, este prima reacție a lui Dăncilă, după ce Guvernul a picat.

Comentarii

comentarii