Hoata de telefoane din Mehadia a fost prinsa la Glimboca

La data de 14 aprilie a.c., în jurul orei 14.47, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mehadia au fost sesizați de către o femeie ce lucrează ca vânzătoare la un magazin alimentar de pe raza localității, cu privire la faptul că o persoană necunoscută, de sex feminin, i-a sustras telefonul mobil în timp ce se afla la serviciu.

Polițiștii s-au deplasat la magazinul alimentar de pe raza comunei Mehadia și au stabilit, din declarațiile apelantei, că o femeie, sub pretextul că ar dori să cumpere diferite produse, a profitat de neatenția ei și i-a sustras telefonul mobil de pe pult. După ce a sustras telefonul mobil, femeia a ieșit în fugă din magazin și a plecat cu un autoturism de culoare crem.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mehadia au reușit identificarea autoarei furtului, o tânără de 22 de ani, din Glimboca, aceeași femeie care a comis mai multe furturi de telefoane mobile pe raza municipiului Caransebeș.

Aceasta a recunoscut furtul, însă a precizat că nu mai are telefonul mobil, luându-și angajamentul că în cel mai scurt timp va plăti contravaloarea telefonului sustras, respectiv suma de 4000 de lei.

Pe numele femeii s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Comentarii

comentarii