Horoscop săptămânal 31 ianuarie – 6 februarie 2022

Berbec: 31 ianuarie – 6 februarie Carieră, dragoste, sănătate şi bani – previziunile săptămânii pentru zodia Berbec În general însă, situaţia vieţii voastre rămâne tensionată. Se pare că e timpul să luaţi măsuri, să creşteţi, să progresaţi şi să schimbaţi multe. În primul rând e nevoie să dezvoltaţi încrederea în voi, să întăriţi conştiinţa de sine. Va trebui să arătaţi că sunteţi pregătiţi să vă reconsideraţi punctul de vedere şi să încercaţi să înţelegeţi ce responsabilităţi aveţi. Vă sfătuiesc să încercaţi să comunicaţi, deoarece schimbând informaţii cu alţii se va evidenţia ceva important pentru voi. Dacă nevoia de a vă face cunoştinţe noi sau de a împărtăşi experienţe se trezeşte, gândiţi-vă cum se poate realiza mai repede asta!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Taur: 31 ianuarie – 6 februarie Carieră, dragoste, sănătate şi bani – previziunile săptămânii pentru zodia Taur Săptămâna ar fi în general bună. Există însă două capcane, două pericole. Una ar fi să  vă supraestimaţi puterea, a doua, să vă subestimaţi adversarii. Fiecare variantă este la fel de relevantă şi pentru muncă şi pentru zona de romantism şi pentru afaceri şi pentru căsnicie. Evenimentele care vor avea loc în viaţa socială vă pot schimba dramatic planurile şi pot crea probleme care vor dezvolta un sentiment de instabilitate. Tensiunea emoţională va fi ridicată, deoarece  se va dezvolta situaţia de criză,de urgenţă. Poate că trebuie să vă schimbaţi ideologia, filozofiile şi să regândiţi perspectivele. Proiecte la care aţi lucrat se vor prăbuşi, dar multe vor trebui să înceapă. Puteţi fi stăpâniţi de un puternic spirit de contradicţie şi spiritul de conflictualitate va duce la certuri cu foşti asociaţi, cu oameni care sunt implicaţi în acţiuni umanitare sau care aparţin unui grup .

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Gemeni: 31 IANUARIE – 6 FEBRUARIE Carieră, dragoste, sănătate şi bani – previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni Ultimele zile de ianuarie şi prima săptămână de februarie sunt asociate cu finalizarea unui ciclu mercurian, cu probleme nerezolvate în timp util, unele referitoare inclusiv la sănătate. Restructurarea energetică şi lipsa de forţă pot provoca inflamaţia bolilor cronice, lipsă de vitalitate sau  lipsă de entuziasm. Nativii pot simţi letargie, apatie, lipsa de interes pentru cooperare şi socializare, preferând retragerea. Nu-i exclus ca unii dintre ei să se confrunte cu invidii, bârfe, oameni răi, duşmani secreţi care-i vor agresa din umbră. Alţii, vor fi obligaţi să îşi achite datoriile vechi, să îşi îndeplinească obligaţiile impuse de şefi,deşi ele nu le fac nicio plăcere. Toate aceste procese îi pot priva de linişte sufletească şi vor necesita forţă şi atenţie. Nativii vor avea însă o intuiţie accentuată, care îi va ajuta să-şi înţeleagă problemele şi să perceapă realitatea mai înţelept.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Rac: 31 IANUARIE – 6 FEBRUARIE Carieră, dragoste, sănătate şi bani – previziunile săptămânii pentru zodia Rac Vin oportunităţi bune pentru parteneriatele de afaceri pe termen lung, pentru căsătorie şi realizare de colaborări în domeniul activităţilor sociale. Potenţialul energetic va fi la cel mai înalt nivel, astfel încât,nu numai că nativii se pot implica în mod activ în afaceri şi comunicare versatilă, dar pot să aibă grijă de ei înşişi, să-şi îmbunătăţească  starea corpului fizic, să-şi schimbe imaginea şi să se simtă împrospătaţi şi întineriţi. Oportunităţile educaţionale nu vor întârzia să apară, pot veni succese mari în activităţile ştiinţifice sau didactice, se pot ivi variante bune pentru parteneriate de succes cu străini, sau chiar pentru relocare, pentru implementarea unor schimbări neaşteptate dar pozitive în viaţa lor. Afectiv, cei singuri îşi pot găsi perechea pe reţelele de socializare, la distanţă, chiar dincolo de graniţă. Teoriile şi filozofiile de viaţă pot suferi modificări esenţiale şi pot stimula iniţiativele.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Leu: 31 IANUARIE – 6 FEBRUARIE Carieră, dragoste, sănătate şi bani – previziunile săptămânii pentru zodia Leu Se pare că nu este perioada cea mai favorabilă pentru sănătate, căci potenţialul energetic va fi slăbit, iar nativii nu vor fi în forma maximă. Starea lor va determina în mare parte afacerea şi puterea creativă. Vor trebui să dedice mult timp şi să muncească din greu pentru rezolvarea treburilor curente şi a îndatoririlor profesionale, fără să uite de treburile gospodăreşti şi de oamenii apropiaţi. De aceea, măcar acum nu ar trebui să înceapă noi afaceri, să semneze contracte, să facă promisiuni. Răbdarea e importantă căci, mai târziu, precizia şi metodicitatea vor ajuta să se corecteze greşelile din trecut, să se reabiliteze în ochii celorlalţi sau ai superiorilor. Conflictele din trecut şi învăţămintele lor îi vor face pe nativi mai diplomaţi, mai subtili în relaţii, ei reuşind adesea să transforme orice avantaje negative sau pozitive în favoarea lor.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Fecioară: 31 IANUARIE – 6 FEBRUARIE

Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Obligatoriu, transformările pe care trebuie să le faceţi în viaţa voastră îşi cer drepturile, aşa cum de fapt o fac de câţiva ani. De această dată ele aduc referire la câștigarea încrederii în voi ca om moral și responsabil, pe propriile picioare financiar și material. Cu toate astea, aveţi tendinţa de a trăi o perioadă fără distracții sau lucruri ușoare. Să nu cedati  ușor presiunilor și să nu abdicați în fața greutăților! Este nevoie să găsiți echilibrul în relațiile cu ceilalți, deoarece riscați să alunecați pe o pantă deloc plăcută, cu stări conflictuale. E nevoie să puneți multă pasiune în tot ce faceți, deoarece așa vă veți simți respectați, apreciați, iubiți și tot astfel pot veni și câștigurile banești. Ele vă fac zilele mai frumoase , cu condiția să vă împărțiți viața iubire și creativitate. Dar tot ele vor fi cheltuite pentru casă.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Balanță: 31 IANUARIE – 6 FEBRUARIE

Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

Sensibilitatea, vulnerabilitatea, empatia și arta interioară vă fac acum oameni deosebiți. Împărtășiți emoții, alinați suferințele altora și aveți un cuvânt bun și frumos pentru fiecare. Atenție la invidii și bârfe, căci succesul și aprecierea publicului nu o să fie tuturor pe plac!

Financiar, chibzuiala e sigură ca măsură de adoptat perioada asta, la care se adaugă prudența în a împrumuta pe cineva. Nu de alta dar, cu vremurile solicitante din trecut, acum nu trebuie să faceți altceva decât să vă însușiți toate cunoștiințele, situațiile, urmările a ceea ce ați trăit în ultimele luni.

Mereu în căutarea echilibrului interior, trebuie să evitați  tendințele de izolare, decepțiile și să vă exprimați mai des ideile. Puteți să faceți o inventariere a ceea ce ați acumulat până acum, pentru a deschide calea viitorului.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Scorpion: 31 IANUARIE – 6 FEBRUARIE

Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Vă place-nu vă place, o să aveți o săptămână dedicată mai curând a ceea ce se petrece în interior decât în exteriorul vostru. Veți lăsa deoparte punerea la punct a tuturor situațiilor nelămurite de la serviciu și vă veți ocupa de plăţi sau vânzări de imobile, de modificări aduse în casă, de unul din părinți ori de defecțiuni apărute la domiciliu. Atenţia va fi îndreptată și spre zona relaţionării cu partenerii, colaboratorii, mentorii și specialiștii sau voi înșivă o să fiți aceia care vor da lecții atunci când ei sar calul. Informaţiile și suportul venit dinspre cei apropiați vă vor fi pe plac, ba chiar vă sfătuiesc să ieșiți la rampă, să spuneți ce aveți de spus pe toate căile și toate metodele care se bazează pe tehnologia modernă. Nu fiți temători sau îngrijoraţi de viitorul vostru profesional, pentru că nu există motive de netrecut. Curajul și ambiția vor creşte pe măsură ce trece timpul.

La școală vă puteți baza pe susţinerea altor colegi, aveți magnetism, v-ați făcut lecțiile, așa că puteți trece la examene!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Săgetător: 31 IANUARIE – 6 FEBRUARIE

Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Se pare că situații din trecut își găsesc rezolvarea, iar starea se va îmbunătăți, voi devenind mai optimiști și mai încrezători. Poate ca în primele 3 zile să apară ceva  probleme în relațiile personale sau mici conflicte la locul de muncă, dar chiar și așa, vă veți simți inspirați și gata pentru orice schimbare.

Vine o perioadă favorabilă pentru relațiile de dragoste, pentru noile cunoștințe, pentru noi proiecte care fac plăcere. Mulți veți fi înclinați spre romantism, căutând impresii noi și vii. De aceea, recomand socializare, participare activă la organizare de evenimente de divertisment, sărbători, evenimente sociale și publice.

Dorința de a impresiona poate conduce stilul și look-ul, iar mulți dintre voi se vor strădui să strălucească prin apariție sau prin modul de comunicare. Aceleași calități le pot fi utile în creativitate, în originalitate, unicitate, pot deschide direcții noi în artă, modă, design.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Capricorn: 31 IANUARIE – 6 FEBRUARIE

Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Perioada se poate dovedi a fi foarte interesantă și semnificativă, iar perspectivele de creștere creativă și profesională pot fi deschise. Chiar dacă sectorul sănătății nu va străluci, există o mare probabilitate ca mulți nativi din semnul vostru să manifeste o dorință de activitate individuală și independentă, pentru studii de cercetare, pentru dezvoltare de proiecte originale,pentru descoperiri științifice, schimbare de look, dezvoltare și orice altceva i-ar avantaja. Iar în ele se va arăta într-un mod luminos exact spiritul rebel dar unic, exact acela care-i va magnetiza pe alții care vor fi surprins plăcuți de schimbarea voastră. Drept e că nu veți demonstra prea multă supunere, iar asta ar putea declanșa ceva conflicte cu alții, mai ales dacă vă păstrați o stima de sine încă redusă.

Talentul organizațional se poate manifesta foarte activ, iar acest lucru va ajuta la avansarea în carieră, în activitățile sociale, în dezvoltarea talentelor creative sau a propriei afaceri. Puteți găsi parteneri de încredere sau sponsori care sunt gata să investească în propunerile și dezvoltările voastre.

Atrag atenția la investițiile riscante, căci norocul nu vă surâde în această zonă. Mai mult, sunt posibile pierderi. Tot pierderi vin și dacă în trecut aveți bani sau acțiuni la bursă.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Vărsător: 31 IANUARIE – 6 FEBRUARIE

Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Nivelul de energie va fi slăbit și trebuie să protejați sănătatea și să preveniți suprasolicitarea. În același timp, veți avea suficient de muncă și destule obligații care pot deveni baza succesului în activitățile profesionale.

În prima săptămână a lunii februarie, mulți trebui să aloce mai mult timp, efort și bani pentru casă, relații de familie și responsabilități. Nu va fi suficient doar să se cufunde în treburile și problemele gospodărești, ci și să investească în ele.

Dacă vă decideți cumva să cumpărați bunuri imobiliare, ar trebui să fiți extrem de atenți, deoarece există o probabilitate ridicată de a plăti excesiv și, de asemenea, de a fi înșelat. Cu toate acestea, pentru mulți, această perioadă poate fi marcată și de sfârșitul unui ciclu și de începutul unuia nou, astfel încât ei vor fi dispuși să investească și să-și folosească talentele pentru a crea un mediu mai confortabil și mai frumos în jur.

Relațiile cu cei dragi se pot transforma și este posibil ca cei singuri să întâlnească o nouă iubire, ceea ce le poate schimba în mod serios viața și ritmul lor obișnuit de existență.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Pești: 31 IANUARIE – 6 FEBRUARIE

Carieră, dragoste, sănătate și bani – previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Gândurile devin mai originale, sunteţi mai inventivi, dar şi mai nerăbdători. Ceea ce planificaţi veţi discuta şi cu prietenii, căci aveţi nevoie de opinia lor. Există însă tendinţa de a nu fi înţeleși pe deplin. Veţi gândi o mulţime de proiecte legate de casă şi de asemenea, veţi comunica mult cu partenerul pe teme profesionale.

La serviciu, e nevoie de tact şi responsabilitate în ceea ce veţi susţine pentru că veţi fi obligaţi ca prin puterea cuvintelor să vă convingeţi şefii de valabilitatea şi consistenţa ideilor voastre. Veți reuși. Puteţi avea o mulţime de poveşti de spus, iar cei din apropiere sunt în asentimentul ideilor voastre. Puteţi gândi un drum sau o colaborare cu cineva legat de muncă, se pare că sunteţi pregătiţi pentru asta, încât nu veţi întâmpina întârzieri cu ce vă propuneţi.

Financiar, puteți obține aviz favorabil pentru un credit sau faceți rost de bani să achitațitaxele și impozitele.

Afectiv, cei singuri trebuie să devină mai serioşi ca de obicei, pentru că ceea ce vor avea de rezolvat cu noi cunoștințe necesită atenţie mărită.

Citeste tot horoscopul aici: https://click.ro/lifestyle/horoscop/horoscop-saptamanal-31-ianuarie-6-februarie-409860.html

Comentarii

comentarii

One thought on “Horoscop săptămânal 31 ianuarie – 6 februarie 2022

Comments are closed.