Horoscopul lunii februarie 2021: Ploua cu noroc pentru mai multe zodii in aceasta luna

Horoscop Februarie 2021: Berbec

Nativii Berbec se bucura de momente romantice in luna februarie, caci relatia de cuplu si familia ocupa loc fruntas printre prioritatile lor. Au nevoie sa se regaseasca in relatia lor, sa consolidele zone slabe ale conexiunii cu partenerul si sa comunice sincer toate dorintele lor.

Cei singuri nu se vor aventura intr-o noua relatie, dorind ca mai intai de toate sa cunoasca bine persoana care le starneste interesul. Desi vor intalni multe persoane noi, raman rezervati in ceea ce priveste viata intima.

In cariera si la serviciu vor intalni unele blocaje in fata carora pot ramane fara solutii, insa trebuie doar sa lase timpul sa treaca si lucrurile vor aluneca pe fagasul lor. Cu alte cuvinte nu este cazul sa se streseze prea tare pentru ceea ce nu pot controla sau nu depinde de ei.

Horoscop Februarie 2021: Taur

Nativii Taur traverseaza mai degraba o perioada de introspectie, de analiza si redefinire a propriilor valori, a emotiilor, reactiilor si a directiilor. Asadar, in ceea ce priveste cuplul, nativii vor analiza daca relatia in care se afla sau la care aspira le reprezinta cu adevarat nevoile, daca mai rezoneaza in acest context emotional si totodata constata ce ar putea face pentru a-si schimba in mai bine situatia. Nu vor lua inca decizii radicale, dar strategia privind viata amoroasa va fi deja pusa la cale pana la finalul lunii februarie.

In ceea ce priveste cariera si locul de munca, nativii Taur vor simti nevoia unor schimbari sau pot avea idei revolutionare. Niciuna din situatii nu va fi usor de pus in practica, asadar se vor simti in mijlocul unui blocaj. Recomandarea astrologului este sa evite reactiile impulsive.

Horoscop Februarie 2021: Gemeni

Nativii Gemeni sunt puși pe fapte mari în dragoste. Au poftă de aventură, de călătorii alături de persoana iubită, de seri romantice și surprize de neuitat. Așadar vor organiza plecări și momente frumoase pe care să le petreacă alături de partenerul de viață. Evenimentele au loc, în general, în afara rutinei, astfel că cei singuri vor fi atrași de persoane din alte culturi sau chiar alte țări.

În carieră nativii Gemeni se simt bine cu ceea ce fac sau mai degrabă în cazul lor se aplică celebrul „omul sfințește locul”. Reușesc să se organizeze eficient, să aibă rezultate minunate și să se facă remarcați.

Horoscop Februarie 2021: Rac

Nativii Rac traversează o perioadă aglomerată și furtunoasă, care îi tulbură în mai multe planuri ale vieții. În sfera personală, se vor simți asaltați cu reproșuri și responsabilități venite din partea partenerului de viață, tocmai pentru că Racii au fost cei care au deschis anumite discuții delicate, cu scopul de a descoperi ce se află cu adevărat în spatele acelor subiecte. Își vor atinge scopul, căci vor afla toate adevărurile nespuse până atunci și vor putea evalua sincer relația în care se află.

În plan profesional, nativii par să caute alte surse de venit sau poate chiar un loc de muncă cu beneficii pe termen lung. Deși se vor ivi oportunități atractive, totuși nu se vor aventura după venituri pe termen scurt.

Horoscop Februarie 2021: Leu

Luna februarie este plină de neprevăzut pentru nativii Leu. În viața personală se anunță evenimente importante care pot merge fie către ruptură și despărțire, fie către aprofundarea relației cu partenerul și trecerea către o nouă etapă în cuplu, cum ar fi mutarea împreună, căsătoria sau chiar conceperea unui copil. În tot cazul, Leii sunt foarte hotărâți, radicali și nu mai vor să treacă timpul fără ca ei să acționeze în direcția în care simt cu adevărat că merge relația lor.

Nativii singuri pot întâlni o persoană interesantă și se pot aventura într-o relație, fără să mai cântărească prea mult lucrurile, convinși că mai bine încercă decât să își imagineze scenarii și să ia decizii mânați mai degrabă de vise deșarte.

În plan profesional au loc mai multe schimbări de situație, nativii Leu fiind puși în fața unor decizii dificile. Vor ști să aleagă ceea ce este cel mai bine pentru ei și vor avea curajul să acționeze promt și ferm, astfel încât să nu lungeasca o situație care deja nu mai este potrivită pentru ei sau care nu le face plăcere. Așadar pot concedia oameni, își pot schimba locul de muncă, pot deschide o afacere sau pur și simplu sunt hotărâți să urmeze cursuri prin care își schimbă sau își aprofundează profesia.

Horoscop Februarie 2021: Fecioară

Nativii Fecioară vor hotărî să ia o pauză în luna februarie în ceea ce privește munca și afacerile, lăsând lucrurile să curgă de la sine, fără prea mare efort din partea acestora. Nici în relație nu se vor aventură în discuții periculoase, care să nască tensiuni, ci mai degrabă vor încerca să se axeze pe activitățile care sporesc romantismul și revitalizează emoțiile dintre parteneri.

Focusul nativilor Fecioară va fi pe sănătate și dezvoltare personală. Așadar este posibil să facă unele schimbări importante în stilul de viață, să adopte o dietă sănătoasă și să facă mai multă mișcare. Unii dintre nativi pot decide chiar să viziteze medicul pentru unele analize de rutină.

Horoscop Februarie 2021: Balanță

În plan amoros nativii Balanță au poftă de puțină adrenalină, așadar vor încerca să condimenteze relația de cuplu. Vor pune la cale mici surprize pentru partener, poate chiar mici excursii. Cei singuri se pot îndrăgosti nebunește și pot trăi clipe de neuitat, chiar dacă relația în care se vor aventura nu va fi neapărat una de durată, sunt deciși să trăiască clipa.

În plan profesional se pot ivi multe oportunități financiare și proiecte interesante mai ales în a doua jumătate a lunii februarie, iar nativii vor încerca să le accepte pe toate, de aici și riscul de suprasolicitare.

Încercați să faceți lucrurile pe rând și nu neglijați importanța somnului și a odihnei.

Horoscop Februarie 2021: Scorpion

În luna februarie nativii Scorpion simt nevoia să se ocupe de sufletul lor, de emoțiile interioare și de nevoile pe care le-au dezvoltat și nu le-au hrănit în ultimii ani.

În relație, în prima parte a lunii nativii Scorpion pot simți că pierd controlul, că lucrurile nu iau o cale neaprat bună, însă pot face eforturi să îndrepte lucrurile și să reaprindă flacăra iubii. De data aceasta eforturile trebuie să vină din partea lor.

Nativii singuri pot avea șansa să întâlnească o persoană interesantă în a două jumătate a lunii februarie, alături de care se poate naște o relație de dragoste romantică și profundă.

În plan profesional, astrele aduc noroc, creativitate și oportunități pentru nativii Scorpion. Așadar aceștia pot încheia noi contracte, pot dezvolta parteneriate fructuoase, pot deschide o afacere sau se pot face remarcați la locul de muncă.

Horoscop Februarie 2021: Săgetător

În luna februarie nativii Săgetător sunt zguduiți de emoții contradictorii, astfel că planul amoros poate avea de suferit dacă aceștia nu își stăpânesc impulsivitate și nu își aleg atent cuvintele. Cei implicați deja într-o relație pot încerca să comunice mai atent cu partenerul de viață, pentru a reuși să se facă înțeleși și să rezolve unele probleme rămase în tensiune încă de la finalul anului trecut.

Nativii singuri pot avea tendința să se reîntoarcă într-o fostă relație, însă este recomandat să acționeze cu prudență, căci pot face mai mult rău decât bine. Întreaga lună februarie este marcată de o instabilitate emoțională și o forfotă interioară, astfel că nativii pot face unele gafe.

În plan profesional, astrele aduc o notă de imprevizibil și instabilitate. Nativii se pot confrunta cu tot soiul de blocaje sau situații neprevăzute, însă talentați și muncitori cum sunt, vor reuși să traverseze cu bine această perioadă.

Horoscop Februarie 2021: Capricorn

Nativii Capricorn vor fi tentați să facă o analiză sinceră a vieții de cuplu, astfel încât vor dori să înțeleagă dacă se mai regăsesc sau nu în actuala relație și caută să identifice posibile soluții de a revitaliza și reîntări legătura cu partenerul de viață. Este posibil să stârnească unele discuții aprinse, cu scopul de a găsi răspunsurile căutate.

Nativii singuri vor căuta o relație bazată mai degrabă pe aspecte practice decât emoționale, considerând că fără atracție și fără valori comune va fi mai greu pentru ei să gestioneze o nouă legatura amoroasă.

În plan profesional, nativii Capricorn sunt dispuși să își asume unele riscuri pentru câștiguri financiare mai mari. Chiar dacă sunt bine organizați și bugetul lor a fost suficient, totuși aceștia gândesc în perspectivă și caută soluții pentru venituri financiare mai mari pe termen lung.

Horoscop Februarie 2021: Vărsător

În plan amoros, nativii Vărsător se concentrează pe revitalizarea relației și pe sporirea romantismului în cuplu. Astfel, comunică mai atent cu partenerul de viață, încearcă să îi înțeleagă emoțiile și nevoile, blocajele, să descifreze acele lucruri nespuse care stau între cei doi parteneri.

Nativii singuri nu se vor grăbi să se aventureze într-o legătură amoroasă, însă își doresc o relație profundă, un partener cu care să rezoneze spiritual.

La locul de muncă există tensiuni mai vechi, care se adună de câțiva ani și față de care nativii Vărsător simt nevoia să se elibereze. Fie este vorba despre dorința de a-și schimba cariera, fie pur și simplu își reevaluează posibilitățile în muncă, deși încă nu sunt dispuși să facă schimbări majore. Cu toate acestea, se gândesc serios la reorganizarea veniturilor și, probabil, la o afacere.

Horoscop Februarie 2021: Pești

Planul sentimental și spiritual este intens răscolit de tranzitele planetelor în luna februarie, astfel că nativii Pești vor căuta în primul rând să își aline sau vindece rănile interioare. Aceste aspecte se vor transpune și în viața de cuplu, unde pot să apară unele tensiuni. Partenerul traversează de asemenea o perioadă dificilă și poate cere suport din partea ntivilor Pești, astfel încât și responsabilitățile celor din urmă pot crește. Se pot instala blocaje emoționale, iar astrologii recomandă să nu se acționeze sub impulsivitate.

Nativii singuri nu se grăbesc să înceapă o relație, ci mai degrabă sunt concentrați pe dezvoltarea personală.

În planul carierei nativii se pot simți puțin dezorientați, dorind să reevalueze direcția în care merg pe plan profesional. Este posibil să fie nevoiți să facă unele schimbări radicale la locul de muncă, ceea ce îi îngrijorează, încercând să plănuiască foarte atent fiecare mișcare pe care o vor face în această perioadă. Pot să apară mai multe nemulțumiri la locul de muncă, iar nativii Pești vor avea nevoie să acționeze cu prudență.

Articolul Horoscopul lunii februarie 2021: Ploua cu noroc pentru mai multe zodii in aceasta luna apare prima dată în Stirile care conteaza.

Comentarii

comentarii

One thought on “Horoscopul lunii februarie 2021: Ploua cu noroc pentru mai multe zodii in aceasta luna

Comentariile sunt închise.