Hoț fără frică de Dumnezeu – A furat din biserică Biblia, crucea și cădelnița popii

„Domnule sublocotenent, vă rog să mă ajutați! Sunt preot slujitor la catedrală, în urmă cu câteva minute un bărbat a sustras din biserică mai multe obiecte, nu știu exact ce a furat, dar l-am văzut când a băgat în rucsac ceva și a fugit”

Sublocotenentul Ioan Colțan, aflat într-o acțiune punctuală pe raza municipiului Caransebeș, nu a stat pe gânduri, a cerut câteva indicii și a plecat în căutarea acestuia. După aproximativ 10 minute, ofițerul a reușit să identifice un bărbat, ascuns într-o scară de bloc, care stătea pitit, încercând să ascundă un rucsac într-un colț întunecat. Imediat, jandarmul a cerut sprijinul colegilor, iar cu ajutorul lor a condus persoana suspectă la autospeciala jandarmeriei.

Conform procedurilor s-a efectuat controlul corporal și al bagajelor, moment în care au fost descoperite obiectele bisericești.

În urma stabilirii identității persoanei în cauză s-a stabilit faptul că aceasta este din municipiul Motru, județul Gorj, în vârstă de 49 de ani, iar în urma verificărilor a rezultat faptul că în trecut acesta a mai săvârșit fapte de natură penală pentru care a fost condamnat de instanțele de judecată, la doi ani de închisoare cu suspendare.

Deoarece persoana în cauză nu au putut prezenta documentele care să ateste provenienţa bunurilor, jandarmii au întocmite actele de sesizare pentru comiterea unei fapte de natură penală.

Comentarii

comentarii

One thought on “Hoț fără frică de Dumnezeu – A furat din biserică Biblia, crucea și cădelnița popii

Comments are closed.