Hot prins la furat in casa omului, la Caransebes

Hot prins la furat in casa omului. Reținut după ce a fost prins în flagrant delict, încercând să sustragă bunuri dintr-o locuință

 

Ieri, 9 decembrie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Caransebeș au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 57 de ani, din județul Olt, bănuit că în noaptea de 8 spre 9 decembrie a.c., în jurul orei 00.00, ar fi pătruns într-un apartament de pe raza municipiului, cu scopul de a sustrage bunuri.

 

Astfel, în noaptea de 8 spre 9 decembrie, ca urmare a sesizării telefonice a unor locatari, polițiști și jandarmi l-au surprins în flagrant delict, pe bărbatul de 57 de ani, în interiorul unui apartament nelocuit, din Caransebeș, în timp ce încerca să sustragă bunuri.

 

La vederea organelor de intervenție, acesta a încercat să fugă, sărind pe fereastră, fiind prins, imobilizat și condus la sediul poliției.

 

În cauză s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt calificat și se continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale.

 

Persoana bănuită a fost încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului, iar în cursul zilei de astăzi urmează a fi prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă.

 

 

A fost prins de polițiști după ce a sustras o drujbă

 

 În cursul zilei de ieri, 09 decembrie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Caransebeș au identificat un tânăr de 19 ani din localitate, bănuit că în perioada 08-09 decembrie a.c., ar fi sustras o drujbă, dintr-un spațiu de depozitare amplasat într-un imobil de pe raza municipiului.

 

Hot prins la furat in casa omului. Bunul sustras, în valoare de aproximativ 1.500 de lei, aparținând unui bărbat de 55 de ani, din Caransebeș, a fost recuperat și restituit acestuia. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Comentarii

comentarii