HOTUL MELOMAN (BĂRBATUL PRINS IERI ÎN FLAGRANT) A FOST REȚINUT DE POLIȚIȘTI

Polițiștii municipiului Reșița au efectuat ieri cercetări față de un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, tentativă la furt calificat și distrugere. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere si Arestare Preventivă Caraș-Severin.

În urma documentării activității infracționale a unui bărbat de 31 de ani, din Reșița, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat, tentativă la furt calificat și distrugere, polițiștii municipiului Reșița l-au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere si Arestare Preventivă Caraș-Severin.

În cursul zilei de azi urmează ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița pentru dispunerea măsurilor legale.

Reamintim că ieri, 6 martie a.c., în jurul orei 02.30, un polițist și un jandarm au depistat în flagrant delict un bărbat în vârstă de 31 de ani, în timp ce ieșea din incinta unui magazin de pe strada Libertății din Reșița. Cu ocazia controlului sumar efectuat asupra celui în cauză, a fost găsit un CD-player sustras dintr-un autoturism.

În fapt, în intervalul orar 02.00-02.30, bărbatul ar fi spart geamurile portierelor-față a două autoturisme ce erau parcate pe strada Libertății din Reșița, dintr-un autoturism sustrăgând un CD-player. După comiterea faptei, bănuitul ar fi spart ușa de aprovizionare a unui magazin aflat în aceeași zonă iar din interior ar fi sustras 2 sticle de băuturi alcoolice.

Când polițistul și jandarmul au ajuns pe strada Libertății, aceștia l-au suprins pe bărbat în timp ce ieșea din alt magazin de pe strada Libertății B5, printr-un geam spart al ușii de acces în magazia de aprovizionare. Din această unitate comercială bănuitul nu ar fi sustras bunuri.

Pe numele lui a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, tentativă la furt și distrugere.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bănuitului.

Comentarii

comentarii