Hurduzeu si Popa față-n față cu problemele Spitalului Judetean de Urgenta Resita

Hurduzeu si Popa față-n față cu problemele Spitalului. La Spitalul Județean de Urgență Reșița, a avut loc o întâlnire la care au participat conducerea unității, cadre medicale din cadrul Secțiilor Chirurgie și ATI, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, și primarul municipiului Reșița, Ioan Popa.

În cadrul întâlnirii, s-au discutat punctual problemele Spitalului Județean de Urgență Reșița, Consiliul Județean Caraș-Severin asumându-și răspunderea ca, pe lângă aparatura ce urmează a fi achiziționată pentru Secțiile UPU, ATI și Cardiologie, să asigure și suportul financiar pentru toate nevoile pe care unitatea medicală le are, precum și pentru amenajarea Secției ATI COVID – 19 pe Secția Oftalmologie.

De asemenea, Primăria Reșița se angajează să sprijine în continuare Spitalul Județean de Urgență Reșița, prin furnizarea unor echipamente de protecție și teste, și cu tot ceea ce este necesar pentru a asigura funcționalitatea în perioada pandemiei cu noul coronavirus.

Totodată, medicii secțiilor ATI și Chirurgie au prezentat o strategie medicală în ceea ce privește trierea și circuitul pacienților diagnosticați pozitiv sau negativ cu COVID-19.

Hurduzeu si Popa față-n față cu problemele Spitalului. Momentul întâlnirii de azi a fost unul benefic Spitalului Județean de Urgență Reșița, constructiv, și având o singură „culoare“: aceea a sănătății comunității din Reșița și Caraș-Severin.    

Comentarii

comentarii